Kokenut kauppias Nummelaan

Tomi Mattila siirtyy Nummelan K-Supermarketin kauppiaaksi.

Ilmoitus

Nummelan K-Supermarket saa kokeneen kauppiaan Tomi Mattilasta (45), kun hän aloittaa kaupan luotsauksen elokuussa. Nykyinen kauppias Petri Miettinen siirtyy syksyllä avattavan Triplan K-kauppiaaksi.

Tomi Mattila on toiminut K-kauppiasyrittäjänä 18 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta K-Supermarket Soukassa Espoossa. Aikaisemmin hän on ollut K-kauppiaana mm. kuusi vuotta Lohjalla K-Marketissa. Kaupan työssä hän on ollut 15 vuotiaasta saakka.

Ilmoitus

Verkkokauppa yhtenä helmenä

- K-Supermarket Nummela tulee olemaan helposti ja nopeasti asioitava, laajalla valikoimalla varustettu palveleva iso lähikauppa. Kaupasta löytyy jo nyt kattava valikoima erilaisia palveluita. Helmenä Herkkutori-palvelutiski, ruoan verkkokauppa kotiinkuljetuksineen, Postin palvelut ja pakettiautomaatti, Veikkauksen palvelut ja Rinki-ekopiste, Mattila sanoo lehdistötiedotteessa.

- Tuttu ja ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa palveluksessani. Elokuun alusta pääsen tutustumaan asiakkaisiini ja toivotankin tervetulleeksi kaikki ideat ja ehdotukset kaupan kehittämiseksi.