Koivukylän Apteekki ja Apomera.fi yhteistyöhön

”Yhteistyön taustalla on mahdollisuus keskittyä kumppaneiden vahvuuksiin”.

Apomera.fi ja Koivukylän Apteekki kertovat tänään aloittavansa yhteistyön. Koivukylän Apteekki myy ja toimittaa lääketuotteet sekä vastaa niihin liittyvästä neuvonnasta ja palvelusta, kun Apomera.fi hoitaa palveluiden teknisen puolen, markkinoinnin ja muiden kuin lääketuotteiden toimituksen.

Meidän osaaminen terveydenhuollon ammattilaisina on aivan erilaista kuin Apomeran. Yhteistyössä saamme vahvaa osaamista verkkokaupan markkinointiin ja kehitykseen. Pystymme näin keskittymään itse meidän tärkeimpään tehtävään, eli lääkehuollon laatuun, apteekkari Robert Järnström sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Apomera.fi kirjoittaa, että koronapandemia on vauhdittanut myös lääkkeiden ostamista verkossa. Suomessa 2-3 prosenttia apteekkiliiketoiminnasta on siirtynyt verkkoon, kun vastaava luku naapurimaassa Ruotsissa on jo 15-20 prosenttia.

Koivukylän Apteekin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaille huomattavasti parempaa palvelua. Ruotsin esimerkit osoittavat hyvin, miten laajan valikoiman kokonaisvaltainen terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden kauppa kasvaa verkossa ripeästi. Sama trendi on meneillään myös Suomessa, ja meillä ei ole mitään syytä uskoa Suomen kehittyvän eri tavalla kuin Ruotsin markkinan, Apomeran toimitusjohtaja Pekka Ketonen sanoo.

Yhteistyön myötä Apomera.fi avaa syksyllä uuden verkkokaupan, jossa on osana Koivukylän Apteekin verkkoapteekki.