Klarnan toimitusjohtaja ärähti medialle – ”Kritiikitöntä mainosta Amazonille”

Sanoi mielipiteensä Twitterissä.

Amazonin tulosta Pohjoismaihin on raportoitu niin Suomessa kuin - ja eritoten - Ruotsissa, jossa Amazon lanseeraa lähiaikoina. Keski-Ruotsiin on noussut verkkojätin varasto, ja jättiläisen tulosta Pohjoismaihin on mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan.

Nyt maksujätti Klarnan toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski on sanonut oman mielipiteensä, kun hän näpäytti kirvelevää kritiikkiä ruotsalaismedioiden käytöksestä Twitterissä. Mukaan postaukseen hän on laittanut myös artikkelin Ruotsin Radiolta, jossa on äänileike Ehandelin tuoreesta haastattelusta Amazonin Alex Ootesin kanssa.

Ilmoitus

Ainoa syy, että Amazon onnistuisi Ruotsissa on tämä massiivinen ja kritiikitön mainostila, jonka ruotsalaismedia antaa heille! Palstametreittäin ja eetterissä satojen miljoonien mainoskruunujen edestä. Milloin SR (Ruotsin Radio, toim. huom) raportoi viimeksi Apoteasta, Sportamoresta tai CDON:in tarjouksista? Siemiatkowski kirjoittaa.

Amazon lanseerasi toukokuussa uuden maksupalvelun, josta myös Ehandel kirjoitti, ja se on miltei täydellinen kopio Klarnan laskusta. Se on lanseerattu Pohjoismaissa, Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa.

 

KATSO VIDEO: Amazonin Alex Ootes Ehandelin haastattelussa