Klarnan maksupalvelut valloittavat myös kivijalkaliikkeet – osta nyt, maksa myöhemmin

Maksupalvelujätti Klarna ilmoitti eilen strategisesta kumppanuudesta Verifonen kanssa – yhtiön palvelut integroidaan miljoonille Verifone-laitteille Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Klarna sekä maksu- ja kaupankäyntiratkaisuja tarjoava Verifone aloittavat strategisen kumppanuuden. Klarnan maksupalvelun integraatio Verifonen Cloud Services alustaan antaa kuluttajille pian mahdollisuuden hyödyntää Klarnan palvelupakettia myös kivijalkakaupoissa - eli esimerkiksi osta nyt, maksa myöhemmin tai summan voi suorittaa niin halutessaan vaikka pienissä erissä.

Klarna kertoo, että palvelun käyttö myymälöissä on helppoa ja ostokset voi maksaa suoraan älypuhelimella. Kassalla kuluttaja valitsee Verifonen-näytöltä maksuvaihtoehdoksi Klarnan, skannaa QR-koodin ja vahvistaa henkilöllisyytensä.

Ilmoitus

Viime kuukausien aikana fyysisen vähittäiskaupan haasteet ovat olleet ennennäkemättömiä. Uskomme, että fyysisellä myymälällä on rooli tulevaisuuden vähittäiskaupan brändikokemuksessa, ja nyt kuluttajat haluavat enemmän kuin koskaan joustavuutta, läpinäkyvyyttä ja sujuvampaa maksukokemusta. Olemme innoissamme yhteistyöstä Verifonen kanssa, joka on yksi suurimmista ja vaikuttavimmista toimijoista myymälätiloissa ja jolla on yli 100 000 maksupäätettä Suomessa. Tämän yhteistyön lanseerauksen myötä voimme tukea vähittäiskauppiaita Suomessa ja globaalisti luomaan ylivoimaisen ja saumattoman ostokokemuksen myymälöissä, Klarnan Suomen kaupallinen johtaja Jacob Segercrantz sanoo tiedotteessa.

Myös Verifonella iloitaan yhteistyöstä ja yhtiön Head of Alternative Payments, Jeremy Belostock, muistuttaa, että eri kokoiset vähittäiskauppiaat ovat saavuttaneet valtavaa menestystä verkossa Klarnan ratkaisujen avulla. Nyt kivijalkaliikkeille tarjotaan samaa mahdollisuutta.

Vaihtoehtoisten maksutapojen käyttöönotto kaupassa on todella mielenkiintoista, ja saumattomimmat palvelut ovat mahdollisia luomamme Verifone Cloud Services -alustan kautta. Klarna on erityisen mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen, sillä tätä kautta kauppiailla on pääsy uusiin, suurempiin tuottoihin joustavien maksuvaihtoehtojen avulla. Lisäksi Klarnan palvelut mahdollistavat kauppiaille yksinkertaiset tilitysominaisuudet. Olemme karsineet monimutkaisuudet, hän sanoo.