Klarnalle uusi ennätysrahoitus

639 miljoonaa dollaria.

Klarna saa 639 miljoonaa dollaria uutta rahoitusta. Uuteen investointikierrokseen osallistui myös joukko jo olemassaolevia sijoittajia, kuten Adit Ventures, Honeycomb Asset Management ja WesCap Group. Sijoituskierrosta johti SoftBank.
Tämän jälkeen Klarnan arvo on noussut 45,6 miljardiin dollariin ja yhtiö pitää paikkansa Euroopan johtavana yksityisenä fintech-yhtiönä ja on sijalla kaksi koko maailmassa.
Klarnan toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowskin mukaan yhä useammat kuluttajat kääntävät selkänsä perinteisille luottoinstituuteille ja sen ansiosta markkinoilla on tilaa uudelle suurpelurille. Yhden Klarnan antaman julkilausuman mukaan kuluttajat peräänkuuluttavat “vähittäiskauppaelämystä, joka vastaa paremmin heidän tarpeitaan”.

 

Ilmoitus

Klarnan läpinäkyvämmät ja käytännöllisemmät vaihtoehdot sopivat maailmanlaajuiseen kuluttajien mieltymysten kehitykseen ja edistävät maailmanlaajuista kasvua. Olen erittäin ylpeä sijoittajista, jotka tukevat Klarnan tavoitetta haastaa nämä vanhentuneet mallit tarjoamaan kuluttajille oikeudenmukaisia, läpinäkyviä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka auttavat heitä hoitamaan pankkiasiansa, ostokset ja maksut joka päivä.