Klarna tuplaa henkilöstön määrän Suomessa – maksujätti voimakkaassa kasvussa

Maksupalvelua käyttävien verkkokauppojen määrä kasvanut 60 prosenttia viimeisen vuoden aikana Suomessa.

Klarna kertoo tänään kaksinkertaistavansa työntekijöidensä määrän Suomessa, jotta organisaatio voi vastata palvelun kasvaneeseen kysyntään. Esimerkiksi tämän vuoden ensimmäisten kuukausien aikana palvelun ovat integroineet käyttöönsä suuret toimijat, kuten Fiskars Group, Yliopiston Apteekki ja HMD.

Klarna on onnistunut mukautumaan hyvin viime vuoden myllerrykseen tukien kauppiaita siirtymään nopeasti verkkoon, ja tarjoten kuluttajille juuri heille sopivia maksuvaihtoehtoja. Olemme Suomessa jo johtava shoppailu- ja maksupalvelu, ja vaikka tuhannet työntekijät Tukholmassa työskentelevät jo suomalaisten kauppias- ja kuluttaja-asiakkaidemme hyväksi, haluamme vahvistaa Suomen organisaatiotamme tarjotaksemme kotimaan asiakkaillemme yhä vahvemman paikallisen palvelun, Klarna Suomen maajohtaja Jacob Segercrantz sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Voimakkaan kasvuvaiheen jälkeen luomme nyt täysin uuden tukiosaston Suomeen vahvistamaan palveluitamme ja tarjontaamme paikallisille yhteistyökumppaneillemme. Tulemme laajentamaan tiimiä entisestään ja etsimme alkuun 17 uutta kollegaa Suomeen.

Suurrekrytoinnin tarkoituksena on parantaa palvelua entisestään.

Monet kauppiaat ovat olleet jo aiemmin tyytyväisiä meiltä saamaansa apuun ja palveluihin. Uuden sijoituksen myötä tavoitteena on, että sekä olemassa olevat kauppiaat sekä kasvava määrä uusia kauppiaita ovat entistäkin tyytyväisempiä saamaansa paikalliseen tukeen, hän sanoo.

Suomessa noin 11 000 verkkokauppaa on liitetty Klarnan palveluun. Klarna työllistää kansainvälisesti noin 4000 henkilöä 17 eri maassa.