Klarna nappasi Snoop Doggin markkinointiin – räppäristä tulee myös Klarnan osakkeenomistaja

"Kruunaukseni Smoooth Doggiksi on vasta alkua yhteistyöllemme."

Ilmoitus

Maksupalvelujätti Klarna nappasi raskaan sarjan tekijän kun se solmi yhteistyösopimuksen rap-tähden ja popkulttuuri-ikonin Snoop Doggin kanssa. Yhteistyöhön kuuluu Get Smoooth -kampanja, jonka myötä Snoop Doggista tulee Smoooth Dogg sekä samalla Klarnan osakkeenomistaja.

Klarna kertoo tiedotteessa, että sen uudessa Get Smoooth -kampanjassa yritys lähtee mukaan "maailman smootheimman miehen" Snoop Doggin matkalle, jossa hänestä tulee entistä smoothimpi. Snoop Doggille kampanja on osa hänen Euroopan sijoitusstrategiaansa. Snoop Dogg hankkii Klarnan osakkeita aiemmalta osakkeenomistajalta.

Ilmoitus

Lupaus sujuvasta maksamisesta

”Smoooth” kiteyttää yhteen sanaan Klarnan strategian ja lupauksen ostosten sujuvammasta maksamisesta myöhemmin. ”Get Smoooth” tarkoittaa, että olit sitten kuluttaja, kauppias tai tunnetusti ”smooth” henkilö kuten Snoop Dogg, Klarnan palvelut tekevät arjesta sujuvampaa kaikille.

- Olen etsinyt mahdollisuutta laajentaa teknologiasijoitusportfoliotani Euroopassa. Nähtyäni, miten Klarna toimii ja haastaa status quon, uskon löytäneeni etsimäni. Olen todella innoissani yhteistyöstämme. Kruunaukseni Smoooth Doggiksi on vasta alkua yhteistyöllemme,
Snoop Dogg sanoo Klarnan tiedotteessa.

Calvin Broadus, joka tunnetaan paremmin nimellä Snopp Dogg, on amerikkalainen rap-artisti, tuottaja ja näyttelijä. Hänen muusikkouransa alkoi vuonna 1992, jolloin tuottaja Dr. Dre löysi hänet. Uransa aikana Snoop Dogg on myynyt yhteensä yli 37 miljoonaa albumia.

"Loistava ymmärrys kuluttajista"

- Tarkoituksenamme on tehdä verkkomaksamisesta yksinkertaista, turvallista ja ennen kaikkea mahdollisimman sujuvaa. Snoop Dogg ei ole ainoastaan rap-legenda, vaan myös menestynyt liikemies, joka on aidosti kiinnostunut teknologiasta, kaupasta ja verkkokaupasta. Hänellä on loistava ymmärrys kuluttajista ja hän on erittäin taitava brändäyksessä ja markkinoinnissa. Yhteistyö yhden kaikkien aikojen smootheimman ihmisen kanssa avaa uusia mahdollisuuksia Klarnalle sen kasvaessa ja kehittyessä yhtiönä, Klarnan toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski sanoo tiedotteessa.

Get Smoooth -kampanja alkaa kolmella videolla. Ensimmäisessä videossa Snoop Dogg valmistautuu kruunaukseensa Smoooth Doggiksi kahden pitkäkarvaisen afgaaninvinttikoiran kanssa. Kruunajaisiin osallistuvat muun muassa tubettaja Jay Versace sekä Snoopin isä ”Papa Snoop” eli Vernell Varnado.