Klarna lisäsi toimintoja Shipping Assistansiin

”Haluamme auttaa kauppiaita vähentämään turhien palautusten määrää ja niistä tulevia kustannuksia.”

Klarna lanseerasi viime vuoden alussa Klarna Shipping Assistansin, KSA:n, mikä on jatke maksujätin pikakassalle, joka on voinut tämän jälkeen käsitellä myös eri kuljetusvaihtoehtoja. Palveluun on liittynyt siitä alkaen asiakkaita, kuten esimerkiksi Kicks.

Nyt Klarna kertoo, että KSA:han on tullut uusia toimintoja ja lisää on tulossa. Rahtikassalla voi esimerkiksi valita erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten vaikkapa ympäristöystävällisen, iltatoimituksen, pikatoimituksen ja niin edelleen.

Ilmoitus

Verkkokauppiaat, joilta löytyy paljon eri kuljetusvaihtoehtoja voivat näin tehdä asiakkaalle helpommaksi valita näiden väliltä.

Tämän lisäksi KSA pystyy käsittelemään myös ”jätä ovelle vaihtoehdon”, mikä sopii hyvin pandemia-aikoihin.

Kuljetuksen kulloisestakin tilanteesta voi niin ikään saada päivityksiä tekstiviestillä.

 

Mikä on KSA:n seuraava askel?

Tulemme auttamaan kauppiaita vähentämään turhien palautusten määrää ja niistä koituvia kuluja kehittämällä toimintaa henkilökohtaisilla suosituksilla. Voi olla kyse esimerkiksi siitä, että muistuttaa asiakasta katsomaan kokotaulukkoa, mikä pohjautuu ostoskorissa oleviin tuotteisiin ennen ostoa, jotta voi mitä suurimmissa määrin välttyä siltä, että kuluttaja tilaa enemmän tuotteita kuin mitä on aikomus pitää. Näin voimme vähentää kuljetuksesta tulevia kuluja niin verkkokauppiaalta kuin ympäristönkin puolesta, Klarnan lehdistöpäällikkö Niklas Gillström kertoo Ehandelille.

Klarna kertoo myös, että pitkällä juoksulla Klarna Shipping Assistansista tulee itsenäinen sovellus eikä se ole enää kiinni Klarna Checkoutissa (KCO).

 

Ilmoitus

”Satoja liikkeitä”

Niklas Gillström ei halua paljastaa Ehandelille kuinka monet ovat liittyneet palveluun (KSA).

Ilman, että menen yksityiskohtaisiin lukuihin, niin KSA:ta käyttävät sadat putiikit ja miljoonat asiakkaat. Myymälöiden määrä kasvaa reilut 25 prosenttia joka kuukausi, hän sanoo silti.

Uudet toiminnat ovat niillä kielillä, jotka tukevat KCO:ta ja toimii siis koko Pohjolassa, myös Suomessa.