Klarna lanseeraa lainapalvelun pk-yrityksille

Maksetaan takaisin Klarnan kautta tapahtuvasta myynnistä.

Klarna julkaisee uuden yrityslainapalvelun pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityksen uusi Boost-rahoituspalvelu tarjoaa Klarnan omien sanojen mukaan pk-yrityksille helpon ja suoraviivaisen lainanhakuprosessin, jonka avulla kauppiaat voivat hakea nopeasti rahoitusta liiketoiminnan jatkamiseksi ja kasvun tueksi.

Lainan kustannus on yksi ennalta sovittu hinta, joka näkyy ennalta Boost-sovelluksessa eikä muutu lainan aikana. Muita lisäkustannuksia ei Klarnan mukaan kerry.

Ilmoitus

"Kassavirran hallinta suurimmista haasteista"

Laina maksetaan takaisin päivittäin pienellä prosenttiosuudella Klarnan kautta tapahtuvasta myynnistä. Myynnin kasvaessa laina maksetaan takaisin nopeammin, ja hiljaisemman myynnin aikana lyhennyssumma pienenee, jolloin kauppiaalla on aina kassavirtaa käytettävissä yrityksen päivittäiseen toimintaan.

- Klarnalla me näemme kauppiaat kumppaneinamme, ja pohdimme jatkuvasti, miten voimme auttaa heitä päivittäisessä liiketoiminnassa. Pienyrityksille kassavirran hallinta on usein yksi suurimmista haasteista kasvun tiellä. Lisärahoituksen saaminen esimerkiksi kaupan uudistamiseen tai asiakashankintaan on pienille yrityksille aikaa vievä, monimutkainen ja stressaava prosessi. Boostin avulla teemme siitä helpompaa varmistaen samalla, että koko lainaprosessi hakemisesta takaisinmaksuun on sujuva. Olemme testanneet palvelua etukäteen, ja kauppiailta saamamme palaute on ollut todella positiivista, Klarnan Suomen Vice President Jani Tyyni sanoo tiedotteessa.

Työkaluja myyntidatan analysointiin

Boost on osaa Klarnan palvelutarjoomaa suomalaisille pienyrityksille. Aiemmin tänä syksynä Klarna avasi verkossa automaattisen koulutusohjelman, joka auttaa kauppiaita tarjoamaan ylivertaisen ostokokemuksen asiakkailleen eri verkkokauppa-alustoilla. Ohjelma auttaa kauppiaita tekemään verkkomaksamisesta helposti mahdollisimman sujuvaa.

Klarna tarjoaa myös kauppiaille työkaluja myyntidatan analysointiin. Työkaluilla Klarna auttaa kauppiaita paremmin ymmärtämään asiakkaitaan sekä hankkimaan uusia asiakkaita.

- Klarna on auttanut tuhansia kauppiaita kasvamaan tekemällä ostokokemuksesta heidän asiakkailleen mahdollisimman sujuvan. Boostin myötä tarjoamme kauppiaille helpon rahoitusratkaisun, joka tuo yrityslainat kaikkien saataville. Tunnemme kauppiaat hyvin, ja Boostin avulla he voivat nyt keskittyä rahoituksen hankkimisen sijaan tärkeisiin asioihin, kuten kasvuun. Boost myös auttaa heitä kilpailemaan tärkeimmillä markkinoilla, Klarnan Chief Commercial Officer Michael Rouse sanoo.

Boost on nyt saatavilla Suomessa, Alankomaissa, Itävallassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa valikoiduille kauppiaille ja laajemmin tämän vuoden joulukuussa.