Klarna lanseeraa Irlannissa

Tarjoaa irlantilaisille mahdollisuuden shoppailla onlinella ja jakaa maksunsa kolmeen korottamaan yhtä suureen summaan (Pay in 3) niin sovelluksen kuin integroitujen partnereiden kautta.

Klarna kertoo tiedotteessa, että sovelluksessa irlantilaiset kuluttajat voivat maksaa Pay in 3:lla missä tahansa verkkokaupassa innovatiivisen Shop Anywhere-toiminnon ansiosta.

Lanseeraus auttaa Klarnan mukaan irlantilaisia kauppiaita, niin suuria kuin pieniä, sopeutumaan muuttuvan vähittäiskaupan maailmaan.

Ilmoitus

Irlanti on meille todella jännittävä markkina-alue, kun ihmiset luopuvat luottokorteista. Kun vanhemmat rahoituslaitokset poistuvat markkinoilta, olemme täällä luomassa lisää kilpailua, mikä on kuluttajien etujen mukaista. Me Klarnalla uskomme, että jokainen ansaitsee paremman tavan tehdä ostoksia ja maksaa, saada lisää hallintaa, valinnanvaraa ja joustavuutta. Perinteiset kalliit mallit, kuten luottokortit, perustuvat korkojen ja viivästysmaksujen perimiseen muilta. Siksi tarjoamme joustavia, läpinäkyviä ja oikeudenmukaisia ​​maksuvaihtoehtoja ilman korkoja tai kuluja, Klarnan toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski sanoo vapaasti suomennettuna.