Klarna julkaisee uuden supersovelluksen – virtuaalinen maksukortti mahdollistaa maksamisen kaikkialla

”Kaikki verkkokaupat ja koko ostopolku yhdessä sovelluksessa”.

Maksuyhtiö Klarna on ollut viime ajat pinnalla ja vasta eilen yhtiö kertoi kansainvälisen jymyuutisen, kun hintavertailusivusto Pricerunner siirtyi Klarnan omistukseen. Kauppahinta on huikeat 9 miljardia Ruotsin kruunua. Klarnan kautta Pricerunner lähtee pian valloittamaan kansainvälisiä markkinoita - eikä epäilystäkään myös Suomen.

Ja heti tänään maksuyhtiön toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski ja tuotepäällikkö David Fock esittelevät kansainvälisessä, digitaalisessa lehdistötilaisuudessa uuden tuotteen. Tällä kertaa vuorossa on uusi supersovellus, joka yhdistää koko ostopolun.

Ilmoitus

Sovelluksen kautta kuluttaja voi hallita kaiken maksamisesta toimituksen seurantaan. Sovelluksen kautta voi luoda kertaluontoisen ja korottoman, virtuaalisen maksukortin, jonka avulla on mahdollista maksaa Klarnalla kaikissa verkkokaupoissa - kautta maailman - siitä huolimatta onko kauppias Klarna-kumppani vai ei.

Supersovellukset ovat maailmalta tuttu ilmiö eikä maksuyhtiö ole toiminensa ensimmäisten joukossa. Sellaisia on jo olemassa kuten WeChat ja Alipay Kiinassa, Paytm Intiassa ja Singaporilainen Grab.

Supersovelluksemme tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen ostokokemuksen aina tuotteen löytämisestä sen toimitukseen. Samalla tuomme kuluttajille läpinäkyvän ja reilun tavan maksaa missä tahansa verkkokaupassa, sillä uskomme ylimääräisten luottokorttikulujen ja suurten korkojen kuuluvan historiaan, yhtiön toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski sanoo.

Klarnan supersovellus tulee jatkossa kokoamaan saman sovelluksen alle kaikki etukortit, säästämisen työkalut, tuotetiedot ja -arvostelut, sekä shoppailun kokemuksellisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten live-shoppailutapahtumia. Myöhemmin myös kolmansien osapuolten integraatiot tulevat mahdolliseksi ja tuovat sovellukseen uusia ominaisuuksia kuluttajille, Klarna kertoo.

Shoppailusovelluksissa tehtyjen ostojen määrä on kasvanut maailmalla 30 prosenttia kuluneen vuoden aikana. Erityisesti supersovellukset, jotka mahdollistavat palvelujen ja verkkokauppojen käytön samassa paikassa, ovat kasvattaneet suosiotaan. 

Loputon eri shoppailutoimintojen selailu eri sovelluksissa on kuluttajalle turhauttavaa ja ennen kaikkea aikaa vievää. Tänä päivänä ihmiset odottavat sovelluksilta vaivattomuutta, yksilöllisyyttä ja käteviä lisäominaisuuksia läpi ostopolun. Tähän kysyntään supersovelluksemme vastaa, Sebastian Siemiatkowski sanoo julkilausumassa.

Supersovellus päivittyy Klarnan jo olemassa oleville käyttäjille automaattisesti ja se on saatavilla Suomessa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Alankomaissa, Belgiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Ranskassa.

Ilmoitus