Klarna ja HMD Global kansainväliseen yhteistyöhön

”Tukee HMD:n uudistuneen verkkokaupan rakentamista.”

HMD Global ja maksujätti Klarna kertovat tänään aloittaneensa yhteistyön. HMD Global tarjoaa uudistuneen verkkokaupan avulla laajan Nokia-puhelinten tarjonnan.

Yhtiö kertoo tiedotteessa, että tarjolla on iso valikoima huokean hintaisista peruspuhelimista uusimpiin Android 5G-älypuhelimiin.

Ilmoitus

Globaaleina, kasvavina yrityksinä löysimme yhteisen sävelen helposti. Halusimme löytää kumppanin, jonka kanssa meillä on vahva yhteinen näkemys verkkokaupan rakentamisesta, joka perustuu sujuvaan ostokokemukseen. Uudessa verkkokaupassamme voimme palvella asiakkaitamme eri puolilla maailmaa vielä paremmin, HMD:n markkinointijohtaja Stephen Taylor sanoo tiedotteessa.

Klarnan palvelut toimivat mutkattomasti HMD:n kansainvälisessä verkkokaupassa.

Yhteistyö HMD:n kanssa on meille luonteva askel, sillä meitä yhdistää intohimo sujuvien ostokokemusten mahdollistamiseen asiakkaillemme. Olemme seuranneet heidän huimaa nousuaan kiinnostuksella ja on hienoa päästä kehittämään verkkokauppaa yhdessä heidän kanssaan, Klarnan Suomen maajohtaja Jacob Segercrantz sanoo.

Verkkokauppa on lanseerattu vuoden alussa esimerkiksi Saksassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sekä nyt myös Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

HMD Globalin pääkonttori on Espoossa ja se muotoilee ja markkinoi älypuhelin- ja peruspuhelinvalikoimaa, joka on kohdennettu useille eri kuluttajaryhmille ja joka tarjoaa puhelimia useissa eri hintakategorioissa, yhtiö kuvailee.