Klarna B2B-sopeuttaa checkoutin – ”tätä on peräänkuulutettu”

Yhteistyöhön maksupalvelu Billien kanssa.

Klarna paljastaa tänään aloittavansa kansainvälisen yhteistyön Billien kanssa. Billie on B2B-yhtiö maksujen osalta. Yhteistyö käsittää Billien niin sanotun ”osta nyt, maksa myöhemmin”-palvelun ja se on pian kaikkien Klarna-kauppiaiden saatavilla. Yhtiöt kertovat asiasta tiedotteessa.

Klarna tulee siis jatkossa tarjoamaan yritysasiakkailleen Billien maksuvaihtoehdot. Toiminta on aktivoituna Klarnan checkoutiin.

Ilmoitus

Yhteistyömme Billien kanssa lisää tuotevalikoimaamme käsittämään tärkeitä alueita, joita monet kauppiastaimme peräänkuuluttavat, Klarnan CTO Koen Köppen sanoo.

Uusi täydentävä palvelu verkkokauppiaille lanseerataan ensin Ruotsissa vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana ensi vuonna. Sen jälkeen se laajennetaan eurooppalaisille markkinoille.

Viimeisten vuosien aikana olemme nähneet, että ”osta nyt, maksa myöhemmin” maksumenetelmänä korvaa enenevissä määrin perinteisiä maksumetodeja, kuten luottokorttimaksun kuluttajasegmentillä. Nyt näemme saman trendin yrityssektorilla, Christian Grobe, Billien yksi perustajista ja toimitusjohtaja kommentoi.