Kirjat suoraan puhelimeen – Nextory laajenee Suomeen

Muun muassa E-kirjoja tarjoava Nextory lanseerataan tänään Suomessa.

Ilmoitus

- Haluamme, että ihmiset lukisivat enemmän. On mahtavaa, että meidän palveluita voidaan nyt käyttää myös Suomessa, Nextoryn perustaja ja toimitusjohtaja Shadi Bitar sanoo lehdistötiedotteessa.

11-vuotiaana Syyriasta Ruotsiin muuttanut Shadi Bitar on aina lukenut paljon. Sen ansiosta hän oppi nopeasti ruotsin kielen ja sopeutuminen uuteen maahan helpottui. Nextory on väline, jonka avulla hän haluaa, että kirjallisuuden tuoma tieto olisi kaikkien käytettävissä taustoista riippumatta.

Suomi ensin

Suomi on ensimmäinen maa johon ruotsalaisyritys Nextory laajentaa toimintaansa.

- Arvostan suomalaisen koulujärjestelmän todella korkealle, ja myös sen, että maan PISA-tulokset ovat maailman parhaita. Kirjapalvelumme ansiosta kirjat ovat entistä helpommin saatavissa – uskon, että sekö yksilöt että yhteisöt voisivat paremmin jos luettaisiin enemmän. Lukeminen tukee demokratiaa ja parempaa maailmaa, Bitar sanoo.

Paljon potentiaalia

Digikirjamarkkina kasvaa hurjaa tahtia Suomessa. Suomen Kustannusyhdistyksen mukaan digitaaliset tilauspalvelut kasvoivat 56 prosenttia toisella vuosineljänneksellä ensimmäiseen verrattuna. Nextory näkee Suomessa paljon potentiaalia ja tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä kirjoja.

Kirja sähköistyy

Nextory luottaa vahvisti siihen, että sähköisten kirjojen suosio lisääntyy entisestään. Digikirjalla on paljon etuja verrattuna perinteiseen kirjaan: Digikirja ei vie tilaa, on aina mukana ja koska se on aina saatavilla, jää myös enemmän aikaa lukemiselle.

- Digipalvelumme ansiosta luetaan enemmän. Tekniikka on apuväline, jonka ansiosta lukeminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uskon, että yhä useampi vaihtaa perinteisestä kirjasta sähköiseen, Shadi Bitar sanoo.

LUE MYÖS: Suomi on BookBeatin nopeimmin kasvava markkina

Ilmoitus