Kilpailija vastaa haasteeseen: Mistä puhutte?

Tutkii nyt, jos AutoStore rikkoo Ocadon patenttia.

Eilen selvisi, että robottitoimijoilla AutoStore ja Ocado on meneillään kunnon kiista ja ensiksi mainittu on jättänyt haasteen toisesta toimijasta muutamilla eri markkinoilla patenttiin tunkeutumisesta. AutoStore on tehnyt selväksi, että heidän mielestään koko Ocadon varastotekniikka on rip-off ja he vaativat, että se pysäytetään sekä että he saisivat vahingonkorvausta tekniikan varastamisesta.

Ocado on nyt vastannut AutoStoren väitteisiin ja sen voisi tiivistää näin: “Mistä puhutte?” Yhtiö sanoo nimittäin julkilausumassa, että tämä on ensimmäinen kerta, kun he kuulevat heidän mahdollisesta tunkeilusta AutoStoren materiaalittomiin oikeuksiin.

Ilmoitus

Emme ole saaneet mitään papereita tämän väitteen yhteydessä ja tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulemme tästä uudesta vaatimuksesta. Emme ole tietoisia yhdestäkään tunkeutumisesta päteviin AutoStoren oikeuksiin ja tulemme luonnollisestikin tutkimaan mahdolliset vaatimukset, kun saamme lisää tietoa, yhtiö kirjoittaa.

Kuten eilen kerroimme, Ocado on sitä mieltä, että systeemien välillä on useita eroavaisuuksia ja Ocadon systeemissä on monia ainutlaatuisia aspekteja, joilla on myös patentti. Esiin on nostettu muun muassa, että heidän systeeminsä toimii myös kylmässä.

Meillä on monia patentteja, jotka suojaavat systeemimme käyttöä päivittäistavarakaupassa ja me tutkimme, jos AutoStore on tai aikoo rikkoa näitä patentteja. Tulemme aina suojaamaan kovin ottein meidän aineetonta omaisuuttamme, Ocado sanoo.