Kauppahalli24 laajentaa Lahteen

”Mahdollisuus myös paikallisille tuottajille”.

Ruuan verkkokauppa Kauppahalli24 kertoo tänään laajentavansa toimintaansa myös Lahteen. Yhtiö panostaa muun muassa paikallisiin pientuottajiin, mikä tuo samalla myös heille uuden jakelukanavan. Kauppahalli24 tilaa elintarvikkeet niiden toimittajilta tilausten perusteella ja ne kulkevat saumattomasti asiakkaille ilman välikäsiä tai -varastointia, mikä takaa tuoreuden ja minimoi hävikkiä.

Annamme tuotteillemme tuoreustakuun ja lupaamme turvallisen toimituksen, jonka merkitys on korostunut korona-aikana. Palvelumme laatu näkyy muun muassa korkeassa asiakastyytyväisyydessä: tutkimuksemme mukaan 82 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä, Kauppahalli24 taustayrityksen Seulo Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Toivonen sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Kauppahalli24 rakentaa parhaillaan kumppaniverkostoa alueelle.

Rakennamme parhaillaan kumppaniverkostoamme. Tarjoamme paikallisille tuottajille uuden jakelukanavan sekä mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa Lahdessa ja muualla Suomessa. Suuriin ketjuihin verrattuna toimimme joustavasti: myös pienet tuottajat voivat saada tuotteensa valikoimiin ilman suuria volyymejä. Haemme kumppaneiksi erityisesti paikallisia laadukkaiden ruokatuotteiden sekä lähi- ja luomuruoan valmistajia, Toivonen kertoo.

Pandemia on muuttanut ihmisten ostokäyttäytymistä ja ruuan verkko-ostoista on tullut monissa perheissä arkea helpottava standardi.

Myyntimme kasvoi viime vuonna Uudellamaalla yli 2,5-kertaiseksi ja tänä vuonna laajenemme vahvasti uusille alueille Suomessa. Lahti on meille merkittävä aluevaltaus ja alueen yli 120 000 asukasta tärkeä kohderyhmä, joita haluamme palvella laadukkaasti. Tavoitteemme on tulla Suomen parhaaksi ruokaverkkokaupaksi, Petri Toivonen kertoo tavoitteista.