Kauppahalli24 laajensi Turkuun

"Turku on tärkeä ensimmäinen avaus".

Tilaamme tuotteet toimittajilta vasta asiakastilausten perusteella. Toimintamallimme takaa elintarvikkeiden laajan valikoiman, korkean laadun ja tuoreuden aina kuluttajan kotiovelle saakka, samalla hävikkiä minimoiden. Lupaamme tuotteillemme tuoreustakuun ja turvallisen toimituksen, jonka tärkeys on korostunut erityisesti korona-aikana. Laatutasomme näkyy muun muassa korkeassa asiakastyytyväisyydessä, tutkimuksemme mukaan 82% asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä, Kauppahalli24 taustayrityksen Seulo Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Toivonen sanoo tiedotteessa.

Kauppahalli24 kertoo panostavansa erityisesti suomalaisiin pientuottajiin ja valmistajiin.

Ilmoitus

Toimintamallimme mahdollistaa pientenkin tuottajien ja valmistajien tuotteiden saamisen valikoimaan ilman kynnyksiä ja niiden toimituksen tuoreena kotiin. Laajentaessamme uusille alueille huomioimme paikalliset tuottajat niin myös Turun alueella. Kehitämme konseptiamme suuntaan, jossa mahdollisimman moni kotimainen pientuottaja voisi hyötyä ruokaverkkokaupastamme ja saavuttaa uusia asiakkaita ja markkina-alueita, Toivonen jatkaa.

Hän kertoo edelleen, että myynti Uudellamaalla kasvoi viime vuonna 2,5 kertaiseksi ilman aluelaajennuksia. Tänä vuonna he aikovat lähteä laajentumaan ja Turku on Toivosen mukaan tärkeä ensimmäinen avaus.