”Kasvava brändivalikoima ja uusi verkkokauppa Baltiaan”

Stockmann kasvattaa verkkokaupan valikoimaa Suomessa. Viroon ja Latviaan avautui uusi verkkokauppa.

Stockmannilla on tavaratalot Tallinnassa ja Riiassa. Niiden tarjontaa täyttämään on nyt avattu verkkokauppa shop.stockmann.com. Verkkokauppa Baltiaan avattiin ripeällä aikataululla ja sen tarjontaa täydennetään vielä. Tällä hetkellä virolaiset ja latvialaiset asiakkaat voivat ostaa onlinelta muotia ja kodin tuotteita.

Stockmann avasi kyseisiin maihin jo viime syksynä Hullujen päivien verkkokaupan crazydays.com, mikä sai hyvän vastaanoton.

Ilmoitus

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa verkkokaupalla on entistäkin merkittävämpi rooli asiakkaidemme palvelemisessa. Keskellä erityistilannetta onnistuimme toimivalla yhteistyöllä käynnistämään kaupan muutamissa viikoissa, mistä olemme todella ylpeitä ja iloisia. Crazydays.com sai avautuessaan mainion vastaanoton, ja odotamme tietysti myös shop.stockmann.comille hyvää menestystä, Stockmannin verkkokaupasta vastaava Veronica Rinnelä kertoo yhtiön tiedotteessa.

Stockmann uusii verkkosivuaan myös Suomessa ja sen on määrä valmistua kuluvan vuoden aikana. Sivustoa parannetaan muun muassa uusilla toiminnallisuuksilla sekä personoidulla ja inspiroivalla sisällöllä. Kehitystyössä huomioidaan eritoten sivuston käytettävyys mobiililaitteella, yritys kertoo.

 

Helsingin tuotteet kaikkien ulottuville

Stockmannin verkkokaupan myynti kasvoi tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä 73,5 prosenttia. Kun verkkokauppa kasvaa, Stockmann on lisännyt brändivalikoimaa ja verkkokauppaan on tuotu varsinkin sellaisia merkkejä, joita on aiemmin voinut ostaa vain Helsingin tavaratalosta.

Viime viikkojen aikoina verkkoon on tuotu muun muassa Acne Studiosin, Gannin, Helmut Langin ja Kenzon tuotteita. Valikoimaan liitetään lähitulevaisuudessa muun muassa kauneuden suurbrändi Dior.

Uusien verkkoon tulleiden brändien myötä olemme onnistuneet vastaamaan asiakkaidemme toiveeseen siitä, että Helsingin-tavaratalon valikoima olisi koko Suomen ulottuvilla stockmann.comissa. Samaan aikaan olemme joutuneet pidentämään hieman verkkokauppamme toimitusaikalupausta, ja kiitämme asiakkaitamme lämpimästi kärsivällisyydestä tässä poikkeuksellisessa ajassa. Teemme koko henkilöstömme voimin parhaamme, jotta voimme tarjota inspiroivan valikoiman ja sujuvan asioinnin stockmann.comissa, Rinnelä jatkaa.