Karkkiverkkokauppa myi nameja lähes 2 miljoonalla eurolla ensimmäisellä vuosineljänneksellä

Liikevaihto kasvoi yli 230 prosentilla.

Ruotsalainen Net Trading Group, joka harjoittaa toimintaansa muun muassa verkkokauppa Maxgodis.se ja suomalaisen vastaavan Maxikarkki.fi kautta, on saavuttanut menestyksekkään vuosineljänneksen.

Ilmoitus

Vuoden ensimmäisten kolmen kuukauden aikana yrityksen liikevaihto oli lähes 1,8 miljoonaa euroa, kun se samaisena aikana vuosi sitten oli vajaat 600 000 euroa.  Liikevaihdon kasvu on ollut lähes 237 prosenttia.

Yhtiön mukaan vahvan myyntikasvun takana on erityisesti Suomen toiminnan kasvu.

- Suomessa myynti on kasvanut kunnolla ja siksi laitamme ylimääräisiä resursseja lisätäksemme kasvua siellä vielä entuudestaan ja ottaaksemme johtavan aseman suomalaisilla markkinoilla, kertoo toimitusjohtaja Morten Hansson lehdistötiedotteessa.

Maaliskuussa NTG löi lisäksi myyntiennätykset 730 000 euron kuukausimyyntitulolla, jota jatkoi vielä korkeampi kasvu huhtikuussa. Tuolloin uusi kuukausiennätys nousi lähelle 800 000 euroa.

Kuluneen vuoden aikana NTG on lisäksi lisännyt laskumaksumahdollisuuden, jonka yhtiö uskoo lisäävän myyntiä positiivisesti.

Silti miinusta

NTG:n tulos on kuitenkin samanaikaisesti kehittynyt päinvastaiseen suuntaan. Vuosineljänneksen liikkuvuustulos asettui 92 000 euroa miinukselle, kun samainen tulos viime vuonna oli plussan puolella 105 000 euroa.

Yrityksen toimitusjohtajan mukaan kehitys kulkee kuitenkin suunnitelmien mukaan ja yhtiö laskee jäävänsä kokonaistuloksessa plussalle.

- Ensimmäisen vuosineljänneksen tulos näyttää samalta kuin omat ennusteemme. Syy tähän on Ahvenanmaan toimintamme, joka keskittyy Suomen markkinoille, eikä sen kassavirta tule olemaan  positiivinen kuin vasta vuoden lopulla, Hansson jatkaa.

Ilmoitus