Kärkkäinen 30 vuotta – verkkokauppa uudistuu

Ylivieskassa tarinansa aloittanut Kärkkäinen viettää tänä syksynä 30-vuotisjuhlia. 

Ilmoitus

30-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Kärkkäisen verkkokauppa, www.karkkainen.com on uudistunut. Verkkokaupan ulkoinen ilme on entistä modernimpi. Erityisesti on panostettu tuotteiden hakemisen parantamiseen verkkokaupasta.

Selkeytetyn osastojaon avulla verkkokaupan valikoimista eri tuoteryhmittäin saa nopeasti ja selkeästi kattavan kuvan. Kärkkäisen uudistetussa verkkokaupassa voi tehdä ostoksia myös mobiililaitteilla. Tällä hetkellä Kärkkäisen verkkokaupassa on yli 100 000 tuotetta ja valikoima kasvaa kaiken aikaa.

Linja-autolla ympäri maan

Kärkkäinen Oy:n tarina alkoi, kun ylivieskalainen, parikymppinen Juha Kärkkäinen osti linja-auton myymäläautoksi ja kiersi Suomea etelästä pohjoiseen ja lännestä itään. Päivät ajossa usein reistailevakin linja-auto oli toreille ja turuilla pysähdyksissä ja teki kauppaa.

Tänään J. Kärkkäinen Oy:llä on viisi tavarataloa Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä sekä koko ajan kasvava verkkokauppa. Yrityksellä on myös omaa maahantuontia, autohuollot ja varaosamyymälät Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosa, pienkonemyymälä ja -huolto Kärkkäinen Kone sekä omat lounasravintola Majakka Lahden tavaratalon yhteydessä ja pikaruokaravintolat Fresh!Burger Lahdessa ja Ylivieskassa. Kärkkäinen Oy työllistää lähes 600 henkilöä.