Kamux laajenee Saksassa ja avaa viidennen myymälän Tostedtiin

"Kivijalkamyymälöiden ja digitaalisuuden yhdistelmä on liiketoimintamallimme ydintä."

Ilmoitus

Digitalisaatioon autokaupan myynnissä vahvasti panostava Kamux laajentaa jälleen toimintaansa Saksassa avaamalla uuden myymälän Tostedtiin kesällä 2019.

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux ilmottaa tiedotteessa, että uusi myymälä vahvistaa Kamuxin jalansijaa alueella entisestään.
Tostedtin myymälä sijaitsee Hampurin lounaispuolella Bremenin suunnassa ja se kuuluu suur-Hampurin vaikutuspiiriin.

Ilmoitus

Myymälän automäärä on noin 140, mutta Kamuxin konseptin mukaisesti koko Saksan valikoima on asiakkaiden ulottuvilla riippumatta siitä missä tai miten kukin haluaa asioida.

"Kaupallinen keskus"

- Tostedt on kaupallinen keskus ja vilkas vähittäiskaupan alue. Se sijaitsee kahden suurkaupungin, Hampurin ja Bremenin välimaastossa, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden meille olla lähellä asiakkaita. Tostedtissa on hyvien myymälätilojen lisäksi laaja ulkoalue käytössämme, Saksan maajohtaja Oliver Michels sanoo tiedotteessa.

Vahvaa kasvua Saksassa

Kamuxin kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Olli Kilpi sanoo olevansa iloinen Kamuxin laajentumisesta Sakassa. Yritys avasi kaksi uutta myymälää viimeisellä neljänneksellä vuonna 2018.

- On hieno nähdä vahva kasvumme Saksassa. Kivijalkamyymälöiden ja digitaalisuuden yhdistelmä on liiketoimintamallimme ydintä. Verkko tuo läpinäkyvyyttä ja mahdollisuutta vertailla hintoja. Myymälöissä asiakkailla on mahdollisuus asiantuntevaan, henkilökohtaiseen palveluun, jota he arvostavat kovasti. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten asiakkaat ovat ottaneet Kamuxin konseptin vastaan, mikä mahdollistaa nopean kansainvälisen kasvun ja verkoston laajentamisen edelleen, Kilpi sanoo.