”Kaikki voitot koronan vastaiseen toimintaan”

Maskit myyntiin tänään.

Muotijätti Zalando tuo kasvomaskit myyntiin kaikilla 17 markkinoilla ja niiden tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestö humedican koronaviruksen vastaiseen toimintaan.

Kasvomaskien käyttöä vaaditaan nyt useissa maissa julkisilla paikoilla ja uudet suositukset ovat lisänneet niiden kysyntää, mikä puolestaan on vaikeuttanut maskien saamista.

Ilmoitus

Zalando kantaa oman kortensa kekoon ja myy tästä päivästä alkaen kankaisia arkikäyttöön soveltuvia maskeja.

Me uskomme, että kasvomaskien tulisi olla kaikkien saatavilla. Tarjoamalla edullisia kangasmaskeja voimme auttaa ihmisiä suojelemaan muita ympärillään ja säästää ammattikäyttöön tarkoitetut hengityssuojaimet terveydenhuollon ammattilaisille. Olemme iloisia voidessamme lahjoittaa maskeista saadut voitot humedican kansainväliseen koronaviruksen vastaiseen työhön. Kansainvälisen partneriverkostonsa ansiosta humedica pystyy tarjoamaan apua paikan päällä toimittamalla ruokaa, suojavarusteita, koulutusta sekä tukemaan apua tarvitsevia maita monin muin tavoin, Kate Heiny, Zalandon Director Sustainability kertoo.

Edullisimmillaan maskin saa Zalandon valikoimasta yhdellä eurolla. Tarjolla on kuitenkin erilaisia malleja ja valikoima kasvaa tulevien viikkojen aikana.

Kasvomaskit estävät tai hillitsevät pisaratartuntaa, jos sen käyttäjä esimerkiksi yskii. Yhtäältä ne muistuttavat miten tärkeää on pitää sosiaalista etäisyyttä kanssaihmisiin.

Zalando kertoi aiemmin tänään, että maskeja tulee myyntiin sekä Zalandon omilta merkeiltä että tukkukaupan ja kumppaniohjelman brändeiltä.