Kadonneelle Madeleinille omistettu verkkokauppa suljetaan

Suljetaan 11 vuoden jälkeen.

Ilmoitus

"Juuri nyt en kykene hoitamaan verkkosivuille saapuneita tilauksi", kirjottaa Madelaine McCannin äiti.

Moni muistaa varmasti neljävuotiaan brittiläisen tytön, joka katosi perhelomalta Portugalissa. Madelaine McCann oli jätetty nukkumaan sisarustensa kanssa hotellihuoneeseen, mutta kun vanhemmat kävivät katsomassa lastensa perään illan aikana tyttö oli kadonnut. Tapaus sattui vuonna 2007 ja herätti suurta huomiota maailmanlaajuisesti. Vanhempien valtavista ponnistuksista huolimatta, tyttöä ei ole löydetty, eikä vieläkään olla saatu selvyyttä tapahtumien kulusta.

Perustivat verkkokaupan

Vanhemmat, Gerry ja Kate McCann perustivat verkkosivut levittääkseen sanomaa Madeleinen katoamisesta. Verkkosivujen verkkokaupassa myytin tuotteita Madeleinen kuvalla siinä toivossa, että joku saattaisi tunnistaa tytön. Nyt Kate McCann ilmoittaa, että verkkokauppa suljetaan 11 vuoden jälkeen.

- Valitettavasti en kykene hoitamaan verkkosivuille saapuneita tilauksia, johtuen eri sitomuksista ja stressistä, hän kirjoittaa verkkosivuilla.

Perhe kiittää samastaan tuesta vuosien saatossa ja ilmoittaa, että lahjoitukset jatkossakin ovat tervetulleita.

- Teidän tukenne meriktsee paljon meille. Arvostamme suuresti ystävällisyyttänne ja anteliasuuttanne. Kiitos vielä kerran, Kate McCann kirjoittaa.

 

Ilmoitus