K-ryhmän verkkokauppa myy Olvin vitamiinivettä kiinalaisille kuluttajille – ”Puhtaus ja laatu kiinnostavat”

Hyvinvointi kasvava trendi Kiinassa.

Ilmoitus

Olvi ja K-ryhmä ovat aloittaneet yhteistyön Olvin Health Lab -vitamiinivesien tarjoamiseksi kiinalaisille kuluttajille K-ryhmän Kiinan-verkkokaupassa. Tuotteet ovat tällä hetkellä jo matkalla Kiinaan, jossa niiden myynti alkaa toukokuun aikana.

- Suomalaiset juomat kiinnostavat Kiinassa niiden puhtauden ja laadun takia. Vitamiinivetemme valmistetaan pohjaveteen ja suomalainen pohjavesi on YK:n raportin mukaan maailman parasta. Suomella on kokonaisuudessaan hyvä maine Kiinassa, sanoo Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä, sanoo lehdistötiedotteessa.

- Haluamme osaltamme edistää suomalaisten elintarvikkeiden vientiä kansainvälisille markkinoille, ja olemme iloisia yhteistyön käynnistämisestä Olvin kanssa myös tällä saralla. Hyvinvointi on Kiinassa vahvasti kasvava trendi ja ulkomaisiin elintarvikkeisiin liittyy maassa vahva laatumielikuva. Nämä Olvin tuotteet sopivat siten hyvin verkkokaupan valikoimiin, tavarakaupan johtaja Harri Hovi K-ryhmästä toteaa.

Aiemmin tänä vuonna Olvi on aloittanut Health Lab -vitamiinivesiensä myynnin El Corte Inglés -ketjun myymälöissä Espanjassa mukaan lukien Kanarian saarilla sekä Mallorcan saarella.