K-Ryhmä ja Wolt aloittavat ruuan pikatoimitukset Helsingissä

Tarjolla on koko kaupan valikoima ja toimitus jopa tunnissa.

K-Ryhmä kertoo tänään uudesta yhteistyöstä Woltin kanssa. He aloittavat ruuan pikatoimitukset Helsingissä. Aiemmasta poiketen tarjolla on nyt koko kaupan valikoima, minkä lisäksi toimitusalue ja -ajat ovat entistä laajemmat.

Laajenevassa asiakaskunnassa on erilaisia tarpeita. Asiakkaiden toiveet eroavat esimerkiksi toimitusnopeuden osalta: toiset tekevät viikon ostokset kerralla, mutta toiset aloittavat iltapäivällä saman päivän illallisen suunnittelun. Näissä tilanteissa haluamme auttaa asiakkaitamme yhä joustavammin. Siksi keräämme alkuvuonna kokemuksia pikatoimituksista uudentyyppisellä toimintamallilla Helsingissä, verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala K-ryhmästä kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Tilaus tehdään K-Ruoan verkkokaupassa ja toimitetaan K-Market Töölöntorilta, jonka valikoimasta löytyy noin 7000 tuotetta.

K-Market Töölöntori on tunnettu palvelutiskistään ja esimerkiksi ravintolatasoisen valmiin ruoan valikoima on kaupassa laaja. Uusi toimintamalli mahdollistaakin esimerkiksi valmiin lounaan tilaamisen samalla kerralla illallistarpeiden kanssa, Rajala toteaa.

Toimituksia tehdään koko Helsingin niemellä Lauttasaaresta Viikinrantaan kuutena päivänä viikossa ja arkisin aina kello 22 saakka.

On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö K-ryhmän kanssa. Kyseessä on meille Suomessa ensimmäinen kumppani, jolle toteutamme palvelun toimintamallilla, jossa asiakas tekee tilauksen Woltin sovelluksen sijaan kumppanin palvelussa, mutta Wolt toteuttaa kuljetuksen yhteistyössä Woltin lähettikumppaneiden kanssa, Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski kertoo ja jatkaa:

Asiakas saa tekstiviestitse linkin kuljetuksen reaaliaikaiseen seurantaan siinä vaiheessa, kun Woltin lähettikumppani noutaa tilauksen kaupalta. Toivomme nopeiden kotiinkuljetusten helpottavan ihmisten arkea. Tulemme panostamaan entistä voimakkaammin päivittäistavaroiden kotiinkuljetuksiin tämän vuoden aikana.

Pilotti alkaa tällä viikolla. Tiedotteessa ei kerrottu palvelun hintaa.