K-Ruoka tarjoaa kuudennen toimitusmaksun veloituksetta

Verkkokauppapassi kerää ”leimat”.K-Ruoka kampanjoi ruoan verkkokaupan puolesta. Nyt Kesko ottaa verkkokauppapassin käyttöön, jota käyttämällä asiakas saa joka kuudennen toimituksen tai noudon veloituksetta.

– Verkkokauppapassin avulla kerrytät itsellesi vaivattomasti keräilyetuna ilmaisia nouto- tai kotiintoimitusmaksuja tehdessäsi ostoksia K-Ruoka-verkkokaupasta joko verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella. Tilattuasi viisi kertaa ostokset verkkokaupasta saat kuudennen toimituksen tai noudon veloituksetta, K-Ruoka verkkosivulla sanotaan.

Verkkokauppapassin käyttöönotto tapahtuu K-Ruoka sovelluksen kautta.

– Kun olet kirjautuneena K-Ruoka-sovellukseen ja lisännyt tietoihisi Plussa-korttisi numeron, löydät oikean alareunan ”Lisää”-valikon alta Keräilypassi-kohdan. Klikkaa keräilyistä verkkokauppapassi auki ja paina ”aloita keräily.

Verkkokauppapassin leimat kertyvät automaattisesti sekä K-Ruoka-sovelluksella että verkkosivuilla. Leimoja kertyy normaalihintaisesta tilausmaksusta automaattisesti yksi. Keräilypalkinto latautuu automaattisesti Plussa-kortille, ja K-Ruoka-sovelluksessa keräilypalkinto tulee näkyviin omiin etuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest