Jyväskylä: IKEA Suunnittelustudio avasi ovensa

”Koko IKEA-valikoima on tilattavissa verkkokaupan kautta.”

IKEA avaa tänään Jyväskylän Kauppakeskus Sokkariin Suomen ensimmäisen IKEA Suunnittelustudion. Asiakas voi valita ja suunnitella haluamansa tuotteet ja sisustuksen yhdessä IKEAn asiantuntijan kanssa.

Kauppakeskuksessa sijaitseva tila on kooltaan 500 neliömetriä ja sieltä löytyy muun muassa näyttelytilat keittiöille, makuuhuoneille, olohuoneille ja Home Smart-älykotiratkaisuille.

Ilmoitus

Toimipisteessä voi suunnitella niin isot kuin pienemmätkin sisustusratkaisut, sillä IKEAn koko valikoima on tilattavissa verkkokaupan kautta. Suunnittelustudio toimii niin, ettei sieltä osteta tuotteita mukaan vaan ne tilataan joko toimitettavaksi kotiin tai Postin toimipisteeseen.

Olemme todella innoissamme Jyväskylän IKEA Suunnittelustudion avaamisesta. Kyseessä on meille Suomen tasolla ennennäkemätön tapa palvella ja inspiroida asiakkaitamme kodinsisustukseen. Maailmalla vastaavat Suunnittelustudiot ovat saaneet paljon kiitosta, IKEA Suomen maajohtaja Timo Hulmi sanoo tiedotteessa.

Huonekalugigantti kertoo edelleen, että Jyväskylän palveluihin panostaminen on osa IKEA Suomen reilu vuosi sitten käynnistynyttä uudistusta, jonka tavoitteena on tehdä yrityksestä entistä edullisempi, vastuullisempi ja saavutettavampi.

Uudistumisemme ytimessä on sujuvoittaa asiointia ja kohdata asiakkaamme siellä, missä he muutenkin liikkuvat. Tuomalla IKEA-palvelut Jyväskylän keskustan muiden palvelujen ääreen helpotamme asiakkaiden arkea ja teemme kodinsisustuksesta entistäkin vaivattomampaa, Hulmi jatkaa.

Jyväskylän Suunnittelustudio avasi ovensa tänään kello 10.