Jyskin verkkokauppa avasi taas naapurimaassa

”Todella ihanaa”.

Jyskin verkkokaupassa oli niin kova paine maaliskuun puolivälin tietoilla, kuten Ehandel kertoi jo aikaisemmin, että yhtiö joutui sulkemaan koko verkkokaupan Ruotsissa. Suomen ja Ruotsin verkkokauppatuotteet tulevat samalta varastolta. Suuri määrä tilauksia, pienet varastotilat ja rajoitetut kuljetusmahdollisuudet ajoivat sisustusketjun epätavalliseen päätökseen.

Ehandelin sisarsivusto kertoi eilen, että yhtiö on jälleen avannut verkkokauppansa, vaikka he eivät edelleenkään toimita kotiin. Näin siis naapurimaassa Ruotsissa. Suomen verkkokauppa on ollut avoinna, koska toiminta täällä on pienempää.

Ilmoitus

Olemme avanneet verkkokaupan joitakin osia. Tilaukset, jotka haetaan PostNordilta tai myymälöistämme ovat taas mahdollisia. Isompien pakettien kanssa, jotka toimitetaan kotiin, saattaa mennä vielä pari päivää, Jysk Ruotsin viestintäpäällikkö Daniel Persson sanoo Ehandelille.

On luonnollisestikin todella ihanaa avata webmyymälä uudestaan, varsinkin näinä aikoina, koska tiedämme, että monet ostavat nyt onlinella.

Daniel Persson kertoo edelleen, että yhtiön verkkokaupassa saattaa edelleen olla, tästäkin huolimatta, myöhästymisiä.