JYSK:in asiakkaat saavat kokeilla verkkokaupan tuotteita ennen ostopäätöstä

Tammiston JYSK:lle yli 500m2 lisää myynti pinta-alaa.

Ilmoitus

Entistä suurempi Tammiston JYSK avataan Helatorstaina 30.5. uudessa osoitteessa. Uudessa, yli 500m2 suuremmassa myymälässä Nilsaksentiellä esitellään entistä laajempi huonekalu- ja puutarhakalustevalikoima.

Tammiston Kauppatiellä aiemmin sijainneen myymälän remonttia on odotettu pitkään. Nykyaikaisemmat ja kasvaneisiin asiakasmääriin paremmin vastaavat tilat löytyivät lopulta läheltä, Nilsaksentieltä.

Ilmoitus

Muuton myötä myymälä on uusittu lattiasta kattoon ja se tarjoaa JYSK-myymälöiden laajimman huonekalu- ja puutarhakalustevalikoiman. Myymälän yleisilme on aiempaa huomattavasti vaaleampi. Selkeämmän pohjaratkaisun ja uusien myymäläkalusteiden ansiosta kauden uutuudet ja tuotteet saadaan esille aiempaa inspiroivammalla tavalla.

Myymälä sai muuton yhteydessä yli 500m2 lisää myyntipinta-alaa. Myymälässä on aiempaa huomattavasti laajempi huonekalualue, jonka ansiosta asiakkaille on luvassa ensi syksyn alkuun enemmän huonekaluja esille kuin muissa Suomen JYSK-myymälöissä. Näin kesäkaudella myymälässä esitellään puutarhakalusteiden uutuuksia.

- Tammiston myymälän laajennettu valikoima on toinen laatuaan Suomessa. Sen myötä tarjoamme pääkaupunkiseudun asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja kodin sisustamiseen. Asiakkaiden on esimerkiksi mahdollista päästä kokeilemaan verkkokaupan tuotteita ennen ostopäätöstään. Valikoimassa on runsaasti uutuustuotteita mm. pihalle, olohuoneeseen ja vaikkapa ruokailutilaan, kertoo tiedotteessa aluepäällikkö Jonna Kemppinen