”Junaliput jatkossa yhdeltä verkkosivulta”

”Nyt tuttu osoite www.vr.fi vie asiakkaat uudistuneille verkkosivuille.”

VR aloitti kesällä 2019 laajan digitaalisten palvelujen uudistuksen. Nyt kauko- ja lähiliikenteen liput saa samasta osoitteesta tai VR Matkalla-sovelluksesta. VR kertoo, että uusia kanavia on kehitetty asteittain asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Uusi verkkosivustomme on selkeämpi ja sujuvampi käyttää, sekä ilmeeltään huomattavasti raikkaampi kuin vanha. Esimerkiksi paikan valinta vaunukartalta helpottuu, kun paljon puhutun Flash-laajennuksen käytöstä päästiin viimein luopumaan, VR:n digitaalisista palveluista ja markkinoinnista vastaava Vanessa Lehtinen kertoo.

Ilmoitus

Uudistus ei ole kuitenkaan vielä tässä ja kehitys jatkuu edelleen. Myöhemmin uudelle sivustolle tulee saataville myös yöjunien ja yritysasiakkaiden palvelut. Näitä ostavat asiakkaat ohjataan vielä vanhaan verkkokauppaan.

Vaiheittainen uudistus on mahdollistanut palveluiden jatkuvan kehittämisen asiakkaiden palautteeseen perustuen. Sen ansiosta uusi sivusto ja VR Matkalla -sovellus vastaavat nyt aidosti paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Haluamme jatkossakin tarjota aina vain parempia palveluita ja sopivimpia tuotteita kaikille asiakkaillemme. Jatkamme edelleen aktiivista kehitystyötä ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaiden palautetta ja toiveita, Lehtinen sanoo VR:n tiedotteessa.