Juhlii syntymäpäivää uudella myymälällä – Lager 157 avaa torstaina Lahdessa

Kovat laajentumissuunnitelmat - aikomuksissa avata 15 myymälän ketju myös Tanskaan.

Lager 157, muun muassa outdoor- ja denimvaatteisiin erikoistunut halpaketju, avasi vuosi sitten Suomessa ja on uusi ilmiö markkinoilla, mutta se on kuitenkin ehtinyt juurtua tänne vain 12 kuukaudessa. Pian lanseerauksensa jälkeen, kun Raision myymälä oli saanut vettä myllyyn yhtiö ilmoitti uuden, sillä kertaa jättimäisen myymälän avaamisesta Vantaalle. 

Lippulaivamyymälä, joka on kooltaan 3150 neliömetriä avasi pääkaupunkiseudulla maaliskuun lopulla tänä vuonna. Samanaikaisesti he ovat painaneet täysillä eteenpäin myös Norjassa, jossa laajentuminen alkoi jo hieman ennen Suomea.

Ilmoitus

Toukokuussa Lager 157 kertoi avaavansa juhannuksen alla Jyväskylässä.

Nyt yhtiö on ollut markkinoilla vuoden verran ja se juhlii syntymäpäiväänsä avaamalla uuden myymälän, tällä kertaa Lahteen, jossa myymälä näkee päivänvalonsa Black Fridayn alla torstaina 25.11.

Raision ja Turun yhteisöt ottivat myymälän hyvin vastaan, ja se on kehittynyt erittäin hyvin. Sen jälkeen konseptin toimivuus on todettu hyväksi myös Jyväskylässä ja Vantaalla, joissa vastaanotto on ollut lämmin. Lisäksi Suomen asiakasklubimme kasvaa voimakkaasti. Yritys suhtautuu luottavaisesti konseptinsa yhteensopivuudesta suomalaisten asiakkaidensa toiveisiin, ja suunnittelee laajentumista muuallekin maahan, Lager 157 kertoi tiedotteessa lokakuussa.

Lahteen avattava myymälä on kooltaan 2200 neliömetriä ja se avaa ovensa torstaina kello 16. Ehandel ei ole saanut sen tarkempaa osoitetta, mutta nopea googlaus tuo esiin työpaikkailmoituksen, jossa paikaksi on kerrottu Apilakatu 1, Lahti.

Yhtiölle vuosi 2020 oli hyvä ja se kertoi haastattelussa aiemmin tänä vuonna panostavansa pohjoismaiseen laajentumiseen. Heille omnikanavainen myynti vaikuttaa olevan valttia, sillä he investoivat täysillä fyysisiin myymälöihin, ei pelkästään verkkokauppaan, kuten monet muut toimijat. Lager 157 raportoi lokakuussa, että toiminta kaikilla kolmella markkinalla, Suomi, Ruotsi ja Norja, on kannattavaa.

Yhtiö ilmoitti samalla avaavansa myös Tanskassa eikä uudet markkinat ole pois jo olemassa olevilta, sillä heidän tavoitteenaan on noin 15 myymälän verkosto esimerkiksi Suomessa.

Laajentumissuunnitelmat ovat kovat. Sen lisäksi, että suunnitelmat Suomen ja Norjan osalta ovat isot ja kumpaankin maahan on tavoitteena lanseerata 15 myymälää. Tällaiset suunnitelmat ovat myös Tanskan osalta. Organisaatio on valmis, yhtiö kertoi tiedotteessa joitakin viikkoja sitten.

Yhtiöllä on kaikkiaan noin 60 myymälää Pohjoismaissa ja seuraava avaus on siis Suomessa.

Ilmoitus