Juhlatarvikkeet verkosta – kunhan Posti toimii

Partykungen tavoittelee miljoonamyyntiä Suomessa.

Ruotsalainen Partykungen lanseerasi äskettäin suomenkielisen verkkokauppasivuston partyking.fi ja aikoo panostaa melkoisesti Suomen markkinoihin. Haasteita on edessä, mutta yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Joel Svenssonin mukaan niistä selviydytään, kunhan yhteistyökumppanit toimivat sovitusti.

Ilmoitus

- Jotta pärjäämme Suomen markkinoilla meidän on panostettava resursseja, aikaa ja rahaa markkinointiin, jotta vakiinnutamme paikkamme markkinoilla. Tämä vaatii kuitenkin myös sen, että yhteistyökumppanimme, kuten Suomen Posti, pitää lupauksensa, jotta asiakkaamme saavat ansaitsemansa palvelun.

Toiminta hoidetaan Ruotsista käsin

Suurin haaste yrityksellä on kuitenkin paikallisuuden puuttuminen Suomen markkinoilta. Paikallista toimistoa tai varastoa ei pidetä Suomessa, vaan koko logistiikka ja toiminta hoidetaan Ruotsista käsin.

- Onhan se haaste kun ei ole konkreettista toimintaa Suomessa. Mutta uskomme, että tämä voidaan korvata sillä, että olemme palkanneet suomenkielisiä työntekijöitä, jotka osaavat sekä kielen että ymmärtävät kulttuurin, Svensson huomauttaa.

Vaikka haasteita tuntuukin olevan näin alussa, niin toimitusjohtaja uskoo, että Partykungen pärjää hyvin suomalaisilla markkinoilla.

- Suomalaiset markkinat ovat hyvin samankaltaiset kuin ruotsalaiset. Useampia juhlapyhiä juhlitaan sekä Ruotsissa että naapurimassa Suomessa. Olemme myös huomanneet, ett aika moni suomalainen haluaa ostaa juhlatarvikkeet juuri meiltä ja ovat aikaisemmin käyttäneet ruotsinkielisiä sivujamme.

Tavoite olla Pohjoismaiden suurin

Yrityksen strategia on jo muutaman vuoden vanha, mutta se ei ole siitä miksikään muuttunut. Tavoitteena on olla Pohjoismaiden suurin juhlatoimija verkossa.

- Tavoitteena on miljoonan euron liikevaihto Suomessa ensimmäisenä vuotena. Onhan siihen tietenkin pitkä matka, mutta olemme onnistuneet samanlaisiin tuloksiin sekä Tanskassa että Norjassa, joten miksipä ei myös Suomessa.

Lue myös: https://ehandel.fi/partyking-avasi-suomalaisen-verkkokaupan-valtamme-turhaa-stressia/

Ilmoitus