Joulukalenterimarkkinat kuumenevat – kosmetiikan kalentereissa huimia hintaeroja

Viikonloppuna lyötiin lokakuun kaikkien aikojen lämpöennätyksiä. Mutta tällä viikolla on aika ostaa joulukalenteri.

Ilmoitus

Iltasanomat kertoi eilisessä jutussaan kosmetiikan joulukalentereista eri budjeteille. Hintahaarukka oli 35 eurosta 329 euroon. Hinnaltaan keskitason kalenteria myy juuri Suomeen saapunut verkkokauppa Skincity, jonka hittituotteen The Skincare Calendarin saa kotiin toimitettuna 125 eurolla.

Myydään loppuun muutamassa päivässä

Skincityn kalenterissa on peräti 25 luukkua, joten sillä saralla moni perinteinen 24 luukun joulukalenteri jää jalkoihin. Kalenterin sisältö sanotaan myös olevan hinta-arvoltaan suurempi kuin kalenterin hinta.

The Skincare Calenderia on valmistettu rajoitettu määrä, ja Skincityn edustaja arvioi, että se myydään loppuun muutamassa päivässä. Myynti alkaa tänään.

- En paljasta kuinka monta kalenteria on valmistettua, mutta määrää on nostettu viime vuodesta, jotta se paremmin vastaisi kysyntää. Mutta haluamme kuitenkin, että kalenteria on olemassa vain rajoitettu määrä, se on eksklusiivinen tuote, Skincityn Concept Assistant Lovisa Hedlund toteaa ehandel.se:lle lähettämässään sähköpostissa.

Iltasanomien esittelemistä kalentereista edullisin on meikkimerkki Make Up Revolutionin joulukalenteri, joka maksaa 35 euroa. Hintahaarukan toisesta päästä löytyy suomalainen luonnonkosmetiikan myymälä TwistBe, jonka kalenteri vähentää pankkitilin saldoa 329 eurolla.