John Brown lanseeraa Pohjoismaihin – Helsingin kansainvälinen tiimi hakee kasvua

Strategisen tason sisältömarkkinoinnin kysyntä on maailmalla huipussaan.

Ilmoitus

Kansainvälinen sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media hakee kasvua Suomessa. Helsingin-toimisto tekee strategista sisältömarkkinointia kansainvälisen tiimin voimin.

- Juuri nyt strategisen tason sisältömarkkinoinnin kysyntä on maailmalla huipussaan. Tälle vuodelle ennustamme John Brownille voimakasta kasvua erityisesti Pohjoismaissa, kertoo John Brownin globaali toimitusjohtaja Andrew Hirsch tiedotteessa.

Ilmoitus

John Brownilla on 11 kansainvälistä toimistoa – Helsingin ja Lontoon lisäksi se toimii muun muassa Torontossa, Singaporessa, Hongkongissa, Bostonissa ja Kapkaupungissa. Uusin toimisto on avattu Tukholmaan tänä vuonna. Suomessa John Brown aloitti yhteistyön Stockmannin kanssa kaksi vuotta sitten.

- Tänä datan ja optimoinnin aikana markkinoinnin varsinainen ydin eli sen sisällön laadukkuus on palannut tärkeäksi aiheeksi. Se, että markkinointia tehdään nyt mainonnan keinojen lisäksi toimituksellisin ja journalistisin keinoin on yhdistelmä, joka kiinnostaa asiakkaita ja brändejä suuresti, sanoo Suomen Dentsu Aegis Networkin toimitusjohtaja Nermin Hairedin.

- John Brown on Dentsun uusin tytäryritys Suomessa. Se antaa meille mahdollisuuden tarjota myös suomalaisille asiakkaille juuri tällaista sisältömarkkinointia, joka asuu yrityksen strategiassa, kehittää brändiä ja kasvattaa tulosta. Tänä vuonna John Brown laajenee Pohjoismaissa, ja lanseeraamme tämän maailmalla laajasti tunnustetun toimiston virallisesti myös Suomessa, hän jatkaa.

Strategia- ja journalismiosaaminen toimiston valtteina

John Brownin Helsingin-tiimi koostuu tunnetuista media-ammattilaisista ja kansainvälistä sisältömarkkinointia pitkään tehneistä osaajista. Päätoimittaja Jenni Lieto tunnetaan muun muassa Trendin päätoimittajana ja verkkoyhteisö Lilyn perustajana. Toimituspäällikkö Minttu Poutasen tausta on lifestyle-julkaisuissa (Mondo ja Image) ja tuottaja Emma Vuorinen ja Art Director Laura Rautaheimo ovat aiemmin työskennelleet Suomen suurimpien naistenlehtien ja niiden monimediaratkaisujen parissa Sanomilla.

Luova johtaja Simon Robinson on työskennellyt kansainvälisen sisältömarkkinoinnin parissa 20 vuotta ja työskennellyt kansainvälisille rahoitus-, ruoka-, verkkokauppa- ja telealan asiakkaille. Robinson on lanseerannut kymmeniä sisältömarkkinointiohjelmia Briteissä ja maailmalla ja työskentelee nyt Helsingissä. Asiakkuuksista Suomessa vastaavalla tiimillä on kokemusta niin B2B- kuin B2C-brändeistä.

- Ero lokaalisti toimivan toimiston ja päivittäin kiinteästi ja aidosti kansainvälisesti toimivan John Brown -verkoston välillä on iso. Laaja tiimi tekijöitä strategisista suunnittelijoista valokuvaajiin ja toimittajiin on kenen tahansa asiakkaamme käytössä päivittäin. Toimimme mallilla ’global lead with local team’ – saamme apua muilla markkinoilla tehdyistä asiakasprojekteista, mutta takaamme myös vahvan paikallisen markkinan asiantuntijuuden, kertoo toimistosta Suomessa vastaava Group Client Director Niina Uotila