Jimm’s PC-Store on taas vuoden paras kauppa

Hintaopas järjesti Vuoden paras kauppa 2021 kilpailun, jossa kuluttajat saivat äänestää suosikkikauppojaan jättämällä arvosteluja.

Kilpailun voittajaksi valittiin jo toistamiseen turkulainen Jimm’s PC-Store, joka myy tietotekniikkaa, erilaisia komponentteja ja viihde-elektroniikkaa.

Uskon, että erottautumistekijöitämme ovat vahva yhteinen tekeminen asiakaskokemuksen parantamiseksi joka osa-alueella. Oma asiakaspalvelumme palvelee 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme myös jakamaan henkilökunnaltamme löytyvää osaamista tietona asiakkaillemme. Lisäksi olemme aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumissa niiltä osin kuin niitä on ollut mahdollista järjestää. Haluamme olla saavutettavissa siellä missä asiakkaammekin ovat, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula kertoo Hintaoppaan tiedotteessa.

Ilmoitus

Pääkategorian lisäksi voittajat kruunattiin kuudessa eri kategoriasarjassa. Kauneus & asusteet -kategorian parhaaksi kruunattiin Cocopanda, koti-sarjan voitti Staypro ja lastentarvikkeet & lelut sekä audio, kuva & valokuvaus -sarjojen paras oli Verkkokauppa.com. Jimm’s vei kokonaiskilpailun voiton lisäksi ykkössijat pelit & konsolit -sarjassa sekä tietokoneet & puhelimet -sarjassa.

Arvosteluista nousivat selkeästi esiin tietyt tekijät, joita kuluttajat arvostavat, ja joiden merkitys on noussut entisestään pandemia-ajan ja verkkokaupan kasvun myötä. Avainasemassa hyvän asiakaskokemuksen rakentamisessa olivat tuotteiden nopea toimitus, verkkokaupan käytön helppous ja toimivuus sekä laaja valikoima. Jimm’s PC-Storella on paljon luottoasiakkaita, jotka ovat olleet mukana matkassa jo vuosia. Jimm’s on vakuuttanut asiakkaansa ennen kaikkea asiantuntevalla palvelulla, hyvällä tuotetuntemuksella, sujuvalla chat-ominaisuudella, nopeilla toimituksilla sekä kohtuullisilla hinnoilla, Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett kertoo.

Kilpailun äänestysaika oli 1.-30.11.2021. Annetuilla äänillä kerrytettiin myös lahjoitussummaa mielenterveystyöhön. Hintaopas lahjoittaa 5000 euroa MIELI ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

Lähes kahden vuoden ajan elämäämme vaikuttanut pandemia on koetellut lasten ja nuorten mielenterveyttä raskaalla tavalla. Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus saada tukea ja apua ajoissa. Apu on äärimmäisen arvokasta ja voi muuttaa lapsen ja nuoren elämän. Yksi mielenterveyden edistämistyöhön investoitu euro maksaa itsensä takaisin viisinkertaisesti. Lämpimät kiitokset lahjoituksesta!, sanoo MIELI ry:n varainhankinnan koordinaattori Mirkku Natunen.

 

Kategorioiden voittajat ovat: 

Kauneus & Asusteet: Cocopanda

Tietokoneet & Puhelimet: Jimm’s

Ilmoitus

Pelit & Konsolit: Jimm’s

Koti: Staypro

Lastentarvikkeet & Lelut: Verkkokauppa.com

Audio, Kuva & Valokuvaus: Verkkokauppa.com