Jakoi ennätysbonukset myymälähenkilökunnalle

Jopa 20 prosenttia peruspalkan päälle.

Jysk Suomen myymälätyöntekijät saivat keskimäärin bonuksia yli kaksi euroa per työtunti tilikauden 2019/20 aikana, Jysk kertoo. Yhtiö ilmoittaa samalla, että tilikausi 2019/20 on ollut heille hyvä. Keskimäärin Jyskin myymälätyöntekijöiden bonukset olivat 2500 euroa.

Yhteensä Jysk maksoi bonuksia yli 1,7 miljoonan euron edestä tilikauden 2019/20 aikana. Kyseessä on kaikkien aikojen ennätysbonukset.

Ilmoitus

Myymälöidemme työntekijät ovat todella taistelleet tämän menestyksen puolesta viime vuoden ja erityisesti koronakevään aikana, ja on erityisen hienoa pystyä palkitsemaan heitä upeasta työstään, Jysk Suomen maajohtaja Tuomas Piirtola sanoo tiedotteessa.

Jysk kertoo, että bonukset maksetaan kullekin työntekijälle toimenkuvan perusteella asetettujen kriteerien mukaisesti oman myymälän tuloksiin pohjautuen. Koko Jyskin myymälähenkilökunta on mukana yrityksen bonusjärjestelmässä.

Yhtiö kertoo edelleen, että heidän tavoitteenaan on olla kaupan alan houkuttelevin työpaikka ja asiakkaiden ensimmäinen valinta. Palkitsemismalli tukee näitä tavoitteita.

Olemme rakentaneet työehtosopimuksen mukaisen palkitsemisen päälle tulevat bonukset tukemaan meihin työ- ja ostospaikkana liittyviä tavoitteita. Palkitsemalla työntekijöitä myynnistä palkitsemme heitä hyvin tehdystä ja osaavasta asiakaspalvelutyöstä. Jokainen myyntieuro on ansaittu vastaamalla asiakkaiden tarpeisiin, Tuomas Piirtola kertoo.

Bonuksiin käytettävät rahat ansaitaan kollegiaalisesti, mikä osaltaan kannustaa yhteen hiileen puhaltamiseen ja luo tiimihenkeä. Bonusmallimme on meidän näkemys siitä, miten kaupan alalla voidaan palkita läpinäkyvästi ja tuntuvasti hyvästä työsuorituksesta ja miten työntekijät pääsevät osallisiksi liiketoiminnan menestyksestä, hän lisää.

Esimerkiksi Oulun Kaakkurin apulaismyymäläpäällikkönä työnskentelevä Nita Lahnalampi ylsi 4500 euron bonukseen tilikauden 2019/20 aikana.

Vaikka rahalla ei mitata onnea, tunnen olevani todella onnekas: sen lisäksi, että minulla on loistavat työkaverit ja hyvä työtiimi tukenani joka päivä, olen saanut tuntuvat bonukset. Sain hankittua mm. laadukkaan maastopyörän vapaa-ajan harrastuksiani ja hyvinvointiani tukemaan, Nita Lahnalampi kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus