Jaakko Soinista Julan maajohtaja Suomessa

”Tulo Suomen markkinoille on nyt muotoutumassa”.

Ruotsalainen Jula, joka kertoi jo aiemmin laajentavansa Suomeen, on rekrytoinut maajohtajan. Tehtävässä aloittaa Jaakko Soini, joka siirtyy paikalle Stadiumin palveluksesta. Hän on toiminut 16 vuotta Stadiumin maajohtajana.

Tämä on kunnia, ja tuntuu hyvin jännittävältä. Olen saanut erittäin hyvän kuvan Julasta, perheyrityksestä, jolla on vahva Jula-hengen mukainen yrityskulttuuri. Se sopii minulle hyvin, Jaakko Soini sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Julan tavoitteena on avata tavarataloketju ja verkkokauppa Suomessa vuoden 2022 aikana, yhtiön toimitusjohtaja Joachim Frykberg kertoi Ehandelille aiemmin tänä vuonna.

Uskomme vahvasti Suomeen, joka on hyvin samankaltainen markkina-alue kuin Ruotsi. Jaakon saaminen mukaan on erittäin myönteistä, varsinkin kun hänellä on taustaa ruotsalaisen yrityksen johtamisesta Suomessa, Frykberg sanoo nyt.

Jula ei ole paljastanut vielä mihin kaupunkeihin se aikoo etabloitua.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme löytäneet uuden maajohtajan Suomeen. Jaakolla on laaja kokemus vähittäiskaupasta, ja hän on ollut mukana koko Stadiumin matkalla Suomessa, mikä on suuri etu. Hän sopii erittäin hyvin Julan kulttuuriin, ja hän jakaa arvomme, mikä on ollut erittäin tärkeä tekijä rekrytoinnissa, hänen taitojensa ja kokemuksensa lisäksi, Julan Director Store Operations, Johan Sjöhagra sanoo.

Sjöhagran mukaan tehtävänä on aluksi varmistaa Julan tulo Suomen markkinoille. 

Jaakko varmistaa myös muun muassa liiketoiminnan tehokkuuden, konseptin toimivuuden ja varmistaa, että kohtaamme suomalaiset asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla.

Espoolainen Soini uskoo voivansa tehdä paljon yhtiön hyväksi Suomessa.

Segmentti on minulle uusi, mutta minulla on laajaa kokemusta ja tunnen Suomen vähittäismarkkinat hyvin. Meille on tärkeää ymmärtää yrityksen arvot ja kulttuuri sekä rakentaa vahva joukkue Suomeen. Sitten tietysti oikeiden liiketilojen löytäminen on meille alussa hyvin tärkeää. Valikoima on myös tärkeä, mielestäni Suomi ja Ruotsi ovat hyvin samanlaisia, mutta tietysti on myös eroja, urheilua vapaa-ajallaan harrastava Jaakko Soini sanoo.

Ilmoitus

Hän aloittaa tehtävässä 15. marraskuuta.