Ivanka Trump sulkee verkkokauppansa: ”Ainoa oikea päätös”

Boikotin jälkeinen ratkaisu oli lyhytkestoinen.

Kun Donald Trump valittiin Yhdysvaltojen presidentiksi, monet hänen vastustajistaan kannustivat boikotoimaan presidentin tyttären Ivanka Trumpin muotimerkkiä.

Ilmoitus

Tuotemerkki poistettiin lopulta amerikkalaisen Nordstrom-ketjun valikoimasta, jonka jälkeen Ivanka Trump ryhtyi myymään tuotteitaan omassa verkkokaupassa.

Verkkokauppa avautui huhtikuussa naisen omassa elämäntapablogissa, joka myös tarjosi lukijoille kauneusvinkkejä ja haastatteluita. Ivanka Trumpilla itsellään ei ollut käytännössä roolia uudessa verkkokauppamyynnissä, koska hän työskentelee neuvonantajana Valkoisessa talossa.

Keskittyy Washingtonin työhönsä

Nyt useampi amerikkalaismedia kertoo Ivanka Trumpin lopettaneen sekä yrityksensä että verkkokauppansa. Yrityksen 18 työntekijää on saanut ilmoituksen tällä viikolla yrityksen lopettamisesta.

- En tiedä koska tai tulenko edes koskaan palaamaan alalle, mutta tiedän, että keskittymiseni lähitulevaisuudessa on kohdistettu pelkästään työhöni Washingtonissa. Joten tämän päätöksen tekeminen juuri nyt on ainoa oikea tiimiäni ja yhteistyökumppaneitani kohtaan, Ivanka Trump kirjoittaa lausunnossa uutiskanava CNBC:lle.