Itäharjun Prisma Turussa toimittaa ruokaostokset kotiovelle

Erityisesti lapsiperheet kokevat palvelun apuna arjessa.

Ilmoitus

Itäharjun Prisma Turussa on ottanut käyttöön Kauppakassin kotiinkuljetuspalvelun ja ostokset on nyt mahdollista saada kotiovelle asti.

Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, joka toimii tällä hetkellä Itäharjun Prisman lisäksi Myllyn Prismassa Raisiossa. Tähän asti palvelu on toiminut periaatteella, että asiakas noutaa itse netistä tilaamansa ostokset, mutta nyt Itäharjun Prisma on ottanut käyttöön myös tuotteiden kotiinkuljetuspalvelun. Kuljetuspalvelu kattaa Turun alueen ja lähiseudun Raisioon, Jäkärlään ja Kaarinaan asti.

Ilmoitus

– Kotiinkuljetuspalvelua on toivottu kovasti asiakkaiden keskuudessa ja vihdoin saamme sen toteutettua yhteistyössä Postin kanssa, kertoo Prismajohtaja Ville Ämmälä tiedotteessa.

Suosio kasvaa

Kauppakassi-palvelulla on vakiintunut käyttäjäkuntansa, mutta koko ajan myös uusia käyttäjiä rohkaistuu kokeilemaan palvelua. Erityisesti lapsiperheet kokevat palvelun apuna arjessa, kun ruokaostoksiin kuluvan ajan voi käyttää muuhun elämiseen.

Kotiinkuljetuspalvelun myötä mikään ei varsinaisesti muutu, ainoastaan se, että asiakas voi nyt halutessaan valita tuotteille myös kotiinkuljetuksen. Perinteinen noutomyynti on edelleen asiakkaan valittavissa.

– Asiakas valitsee kotiinkuljetukselle aikaikkunan, jolloin olisi valmis vastaanottamaan tilauksensa. Hänen ei tarvitse odotella ostoksiensa saapumista pitkin päivää, vaan hän saa hyvissä ajoin ilmoituksen, jossa kerrotaan puolen tunnin tarkkuudella, milloin lähetys olisi saapumassa hänelle. Uskon, että kotiinkuljetuspalvelun myötä tilaus- ja asiakasmäärät jatkavat kasvuaan, Ämmälä sanoo.