Isokenkäisille suunnattu verkkokenkäkauppa uusi sivustonsa myös Suomessa

Erikoistunut kokoihin 47-52.

Alunperin ruotsalainen verkkokenkäkauppa Grand Shoes perustettiin jo yli 14 vuotta sitten. Yhtiön ideana on tarjota kenkiä isojalkaisille ihmiselle ja sen valikoimasta löytyy pääasiassa koot 47-52.

Grand Shoes on tulosta siitä, että isot jalat (minulla on suurinpiirtein koko 49) ja epäterveellinen kiinnostus kenkiin ei ole ihan yksinkertainen yhdistelmä. Kunnianhimonamme on tarjota sellaista, mitä tavalliset kenkäkaupat eivät tee, toisin sanoen isoja kenkiä, jotka sopivat niin kokonsa kuin tyylinsäkin puolesta, perustaja ja yhtiön toimitusjohtaja Fredrik Hammarqvist kirjoittaa sivustolla.

Ilmoitus

Verkkokauppa on toimittanut vuosien mittaan asiakkaille 29 eri maassa. Nyt yhtiö uuslanseeraa sivustonsa ja avaa samalla neljä paikallista sivustoa uusin ilmein. Näiden joukossa on myös Suomi. Muut sivustot ovat ruotsalainen, tanskalainen ja englannin kielinen sivusto, joka palvelee koko muuta maailmaa.

Samalla Grand Shoes uusi myös kokotoiminnan, joka kulkee nimellä ”Fit My Feet”.

Mittaamme kaikki kengät sisäpuolelta ja annamme asiakkaalle oikean kengän suhteessa jalan pituuteen, siitä huolimatta mikä koko on printattuna kengän pohjaan. Fit My Feet on hakutoiminta tälle.

Asiasta uutisoi Ehandelin sisarsivusto.