Instagramilta tulee TikTok-kopio

Tarjoaa samat toiminnat.

Instagram vahvisti, että yritys aikoo lanseerata TikTok-haastajan. Jo elokuussa Instagramilta tulee uusi videotoiminta, jonka nimi on Reels ja se tulee markkinoille USA:ssa, Britanniassa, Japanissa ja Meksikossa. Sen jälkeen Reels tulee 50 eri markkinoille muutaman viikon sisällä. Asiasta raportoi NBC News.

Tähän mennessä Instagramin videotoimintoa on testattu Intiassa, Brasiliassa, Saksassa ja Ranskassa.

Ilmoitus

Olemme ylpeitä voidessamme viedä Reelsin moniin eri maihin. Käyttäjät testimaissa ovat osoittaneet suurta luovuutta ja olemme kuulleet ihmisiltä muissa maissa, että he odottavat tätä innolla, Facebookin edustaja sanoi Techrunchille.

Reels antaa käyttäjien nauhoittaa lyhyitä 15 sekunnin videoita musiikkiin tai muihin äänitteisiin. Kuten TikTokissa, Reelsissä on myös monia muokkaustoimintoja, joilla käyttäjä voi esimerkiksi leikata videoita tai säätää nauhoituksen nopeutta.

Käyttäjien videot voivat niin ikään saada elinvoimaa ”Featured Reels”-sivulla Instagramissa, jossa suosituimmat videot ovat näkyvillä.

Otimme Reelsin käyttöön, kun huomasimme, että 4 prosenttia kaikista Instagram-videoista on 15 sekuntia pitkiä tai lyhyempiä sekä että Instgram Stories ei ole ainoa paikka, jossa käyttäjät haluavat jakaa videoitaan. Monet haluavat, että nauhoitukset ovat pitkään esillä ja että ne näytetään myös muille kuin omille seuraajille, Vishal Shah, Facebookin tuotteiden VP sanoi Indian Expressille.