Instagram Shopping – nyt myös Instagram Storiesissa

Laajentaa suosittua shoppailupalvelua.

Ilmoitus

Instagram Shopping ehti hädin tuskin laskeutua, ennenkuin verkkokauppiaat käyttivät sovellusta myynnissään. Instagram Shoppingia kuvailtiin oikotieksi verkkokauppaan.

Nyt Instagramilta kuuluu lisää hyviä uutisia kun se tuo Instagram Shoppingin myös Instagram Storiesiin. Näin sekä yksityishenkilöt että yritkyset voivat käyttää Instagram Shoppingia myös Instagramin tarinankerronnan -ominaisuudessa.

Oikotie verkkokauppaan

Instagramin lehdistötiedotteen mukaan yritykset voivat lisätä ostoskorin symbolin myynnissä oleville tuotteille. Seuraajat, jotka ovat kiinnostuneita tuotteesta - tai jopa haluavat ostaa - saavat oikotien yrityksen verkkokaupaaan.

Kun Instagram lanseerasi Shopping-palvelun se oli aluksi käytössä vain valikoiduilla tuotemerkeillä ja vain tietyissä maissa. Vielä on epäselvää kuinka lanseeraus tapahtuu tällä kertaa.

Adidas ja Louis Vouitton pääsevät ensimmäisinä kokeilemaan uutta palvelua, mutta Instagram ilmoittaa että muut yritykset pääsevät pian mukaan. Instagram Storiesilla on arviolta 300 miljoonaa käyttäjää päivittäin.