IKEAn uusin palvelu – lähinoutorekka toimittamaan verkkotilauksia

Huonekalujätti IKEAn uusi ratkaisu lisää palvelua – lähinoutorekka toimittaa myös suuremmat verkkotilaukset noudettavaksi 11 eri kaupunkiin.

IKEA ottaa ratkaisun käyttöön huhtikuussa. Uusi lähinoutopalvelurekka toimittaa verkkokaupan tilauksia Hämeenlinnaan, Joensuuhun, Järvenpäähän, Lahteen, Lappeenrantaan, Poriin, Porvooseen, Raumalle, Saloon, Seinäjoelle ja Vaasaan.

Kuljetus täydentää jo olemassaolevia toimituspalveluja verkkokaupan tilausten vastaanottamiseen.

Ilmoitus

Lähinoutorekka toimii siten, että se tuo ostokset noudettavaksi IKEAn lähimmästä tavaratalosta kaupungin keskustan tuntumassa olevalle pysähdyspaikalle. Rekka tuo tilaukset kaupunkeihin kerran viikossa ja pysähtyy kullakin paikalla noin kaksi tuntia. Palvelu on IKEAn pilotti ja toimii ainakin poikkeusaikana.

Tiedämme, että juuri nyt monet toivovat yhä sujuvampaa, monipuolisempaa ja edullisempaa ostamista. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla tähän uudenlaisia ratkaisuja. IKEA Lähinouto tuo erityisesti suuremmat kodin hankinnat haluttuun kaupunkiin entistä edullisemmin, IKEA Suomen asiakkuusjohtaja Tarja Sallanen kertoo tiedotteessa.

Uuden lähinoutopalvelun voi valita Click & Collect-verkkotilauksen yhteydessä ja sen hinta on 19 euroa.

 

"Kotona viihtymisen merkitys korostuu"

Myös Ikea lisäsi toimitusvalikoimiinsa Click & Drive-vaihtoehdon maaliskuussa. Se toimii hieman, kuten Click & Collect, mutta tavarat tuodaan suoraan asiakkaan autoon lastauspisteessä.

Vietämme nyt kotona tavallista enemmän aikaa, ja kotona viihtymisen merkitys korostuu entisestään. Moni haluaa tehdä parannuksia kotiinsa arjen helpottamiseksi tai piristämiseksi. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme tehdäksemme koko kodin sisustamisesta entistäkin vaivattomampaa, edullisempaa ja vastuullisempaa, Sallanen kertoo IKEAn tiedotteessa.