IKEA Suomi lahjoittaa työntekijöilleen yli miljoona euroa

Kiitokseksi poikkeusajan työpanostuksesta.

IKEA Suomi lahjoittaa työntekijöilleen yhteensä noin 1,2 miljoonan euron taloudellisen lahjan kiittääkseen heitä arvokkaasta työpanoksestaan pandemian aikana. Lahjoitus on osa Ingka-konsernin kansainvälistä päätöstä. Konserni kiittää työntekijöitään kautta maailman yhteensä 110 miljoonan euron lahjalla.

Työntekijämme kaikissa yksiköissämme ovat osoittaneet uskomatonta sisukkuutta, yrittäjyyttä ja yhteishenkeä mukautuessaan valtavan nopeasti poikkeuksellisiin Covid-aikoihin. He ovat esimerkiksi uudelleenkouluttautuneet täysin erilaisiin IKEA-tehtäviin, palvelleet asiakkaitamme koronaturvallisesti, sekä tuoneet asiakkaillemme uusia poikkeusajan palveluita. Haluamme osoittaa kiitollisuutemme jokaiselle tästä yhteen hiileen puhaltamisesta, IKEA Suomen maajohtaja Timo Hulmi kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Summa jaetaan tasaisesti jokaiselle työntekijälle roolista riippumatta.

Emme olisi onnistuneet tänä aikana ilman sitä rohkeutta ja omistautumista, jota esimerkiksi tavaratalotyöntekijämme ovat osoittaneet luodessaan visiomme mukaisesti parempaa kodinarkea tänä aikana, jolloin koti on ollut miljoonille ihmisille tärkeämpi kuin koskaan, Ingka-konsernin vähjttäiskauppajohtaja Tolga Öncü kertoo ja sanoo, että työntekijät eri maissa ovat mahdollistaneet muun muassa verkkomyynnin kiihdyttämisen.