IKEA ja LEGO loivat yhteisen malliston

Kannustaa leikkiin ja tuo mukaan mielikuvitusta.

Oletko pienten lasten vanhempi ja astunut joskus lattialla lojuvaan legopalikkaan? Ikea ja Lego on lyönyt osaamisensa yhteen ja tuo lokakuussa markkinoille Bygglek-sarjan, joka sisältää legopalikoita ja erikokoisia laatikoita, joiden kansi toimii legopalikoiden rakennusalustana.

Ikea kertoo tiedotteessa, että lasten ja aikuisten käsitykset kodin mahdollisuuksista luovien leikkien näyttämönä eroavat usein toisistaan. Aikuisten järjestelyinto ei saisi kuitenkaan olla mielikuvituksellisen leikin esteenä.

Ilmoitus

Me uskomme leikin voimaan. Leikki auttaa meitä tutkimaan, kokemaan, unelmoimaan ja löytämään. Mikä aikuisille näyttää sotkulta, on lapsille stimuloiva ja luova leikkiympäristö. Bygglek auttaa kuromaan kiinni aukon eroavien näkemyksien välillä ja takaa mielikuvitukselliset leikit kodeissa ympäri maailman. Lisäksi Bygglek-sarja on täydellisen yhteensopiva muiden IKEA-tuotteiden kanssa, jolloin lasten luovuudesta tulee mukava, mutta uniikki osa muuta sisustusta, suunnittelija Andreas Fredriksson, IKEA of Sweden, kertoo.

Legon Rasmus Buch Løgstrup on myös sitä mieltä, että mallisto on enemmän kuin pelkkiä laatikoita.

Bygglek yhdistää leikin ja säilytyksen ja auttaa perheitä luomaan lisätilaa leikeille jokapäiväisessä arjessa. Se antaa lisävoimaa luovuudelle ja enemmän tilaa hauskanpidolle yhdessä. Bygglek-malliston ansiosta on mahdollista rakentaa ja asettaa mahtavat luomukset esille, mutta myös muokata ja luoda leikki uudelleen. Aivan kuten LEGO® System in Play, Bygglek tarjoaa loputtoman valikoiman erilaisia mahdollisuuksia, hän sanoo.

Bygglek-sarja koostuu neljästä eri tuotteesta.

 

IKEAn Play-raportin mukaan, mikä kartoitti lasten toiveita, vastaajista 47 prosenttia halusi lisää leikkiaikaa vanhempiensa kanssa. 90 prosenttia aikuisista koki leikin lapsen hyvinvoinnin ja onnellisuuden kannalta tärkeänä.

Lego Groupin Play Well-tutkimuksen mukaan 85 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että sotkuinen leikki saa lapsen tuntemaan olonsa vapaaksi ja kehittää luovuutta. Kuitenkin yli puolet vanhemmista, 51 prosenttia, oli huolestunut tästä ja halusi siivota jo kesken leikin. 90 prosenttia lapsista vastasikin näin ja kertoi vanhempiensa käskevän siivoamaan, kun leikki oli vielä kesken.

Ilmoitus