IKEA investoi 130 miljoonaa euroa uuteen digitaaliseen myymälään

Iso fokus kestävässä kehityksessä.

Huonekalujätti IKEAlla on tällä hetkellä monta rautaa tulessa ja yhtiö kokeilee uusia konsepteja, kuten huonekalujen vuokrausta.

Nyt he kertovat aloittavansa kokonaan uudentyyppisen myymälän. IKEA Décoration avaa ovensa 23. kesäkuuta ja tarjoaa sisustusyksityiskohtia ja esineitä kotiin.

Ilmoitus

Myymälä avautuu Rue de Rivolissa, keskeisessä Pariisissa, ja se on kooltaan 2900 neliömetriä, mikä jakautuu kolmeen kerrokseen. Myynnissä on 1900 tuotetta, kaikkea kasveista seinäkoristeisiin.

Myymälässä on niin ikään digitaaliset terminaalit ja kaikki valikoiman tuotteista on mahdollista tilata kotiintoimituksella. Asiakkaat voivat käyttää IKEA-sovellusta skannataakseen tuotteet, mikä nopeuttaa ulospääsyä. Panostus on osa yhtiön omnikanavaista strategiaa.

 

”Uusi tapa kohdata tarjouksemme"

Aivan kuten muutkin uudet panostuksen IKEA Décorationissa on myös iso fokus kestävässä kehityksessä ja uusiutuvissa ja kierrätettävissä materiaaleissa.

Myymälä vastaa IKEAn kunnianhimoon inspiroida asiakkaitaan kestävämpään elämäntyyliin kotona, IKEA Ranska kirjoittaa.

Huonekalujätti sanoo investoineensa 130 miljoonaa euroa uuteen konseptiin.

Olen todella iloinen voidessani kertoa, että IKEA Décoration avaa 23. kesäkuuta! IKEA Décorationin avulla haluamme tarjota pariisilaisille uuden tavan kohdata tarjouksemme, Walter Kadnar, toimitusjohtaja ja kestävän kehityksen johtaja Ranskan IKEAlta sanoo lehdistötiedotteessa.

 

Ilmoitus

Ehandel on kysynyt IKEAlta kommenttia koskien uutta konseptia.