IKEA avasi suunnittelustudion Helsingissä

Suunnittele sisustus IKEAn studiossa – huonekalut kotiovelle verkkokaupan kautta.

IKEA Suunnittelustudio avasi ovensa Helsingin Mannerheimintiellä eilen. Nyt avattu Suunnittelustudio on toinen laatuaan Suomessa ja sen tarkoituksena on antaa kaupunkilaisille paitsi inspiraatiota myös asiakas- ja suunnittelupalvelua. Studio on räätälöity eritoten pääkaupunkiseudun asukkaiden tarpeita silmällä pitäen.

Suunnittelustudiossa ei myydä mitään eikä siellä ole myöskään IKEAn kuuluisaa ravintolaa, mutta miltei koko huonekalujätin valikoima on tilattavissa verkkokaupan kautta. Tuotteet toimitetaan joko Postin noutopisteeseen tai suoraan kotiin.

Ilmoitus

Helsingin näyttelytila on kooltaan 1000 neliömetriä ja siellä ovat erityisesti esillä keittiöt, makuuhuoneet ja Home Smart-älykotiratkaisut. Huonekalujätti kirjoittaa, että Helsingissä on panostettu erityisesti makuuhuoneiden laajaan esillepanoon.

Kaupunkikeskustoihin tuleminen on osa uudistumistamme, joten olemme todella innoissamme uuden toimipisteen avaamisesta Helsingin ydinkeskustaan! Haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat muutenkin ja nyt voimme palvella helposti niin keskustassa asioivia kuin asuviakin, IKEA Suomen maajohtaja Timo Hulmi sanoo tiedotteessa.

Suunnittelustudiossa on erillinen tila myös yritysasiakkaille.

IKEA Suomi kertoo samalla, että pitkällä juoksulla yritys tulee tarjoamaan asiakkailleen päästöttömiä kuljetuksia ja Helsingin Suunnittelustudion osalta he aikovat siirtyä asteittain vähäpäästöisiin kuljetuksiin, kuten HVO-, kaasu- ja sähköautokyytiin, heti ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Vastaavanlaisia studioita löytyy Helsingin ja Jyväskylän lisäksi Kööpenhaminan ja Oslon keskustoista.