IKEA avaa Suunnittelustudion Ouluun

IKEA Suunnittelustudio, näyttelytila ja suunnittelupalvelut Rotuaarille.

IKEA kertoo tänään avaavansa Oulun ydinkeskustaan IKEA Suunnittelustudion.

Osana liiketoimintamme uudistumista haluamme tuoda IKEA-palvelut helposti kaupunkien keskustoihin. Viime vuonna avatut IKEA Suunnittelustudiomme Helsingissä ja Jyväskylässä ovat osoittaneet, että asiakkaamme arvostavat sujuvaa keskusta-asiointia ja haluavat panostaa entistä toimivampaan, viihtyisämpään ja vastuullisempaan kodin arkeen. Seuraava askeleemme on saapua lähemmäksi Oulun alueen asiakkaitamme, liiketoiminnan kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö IKEA Suomesta sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

IKEA Suunnittelustudiossa voi suunnitella esimerkiksi uuden keittiön tai erilaisia säilytysjärjestelmiä. Asiantuntijat auttavat löyttämään sopivimmat tuotteet.

Laadukkaan suunnittelupalvelun avulla autamme jokaista asiakastamme hyödyntämään kotinsa täyden potentiaalin. Tiloista löytää myös runsaasti ideoita ja inspiraatiota upean näyttelytilan eri huoneista, Pilviö kertoo.

Oulun Suunnittelustudio on kooltaan 650 neliötä ja sieltä löytyy näyttelyalue keittiöille, makuuhuoneille, olohuoneille ja Home Smart-älykotiratkaisuille. Suunnittelustudiosta ei voi ostaa mitään, mutta tuotteet voi tilata lyhyellä toimitusajalla.

Verkkokaupan yleistyessä toive kotiinkuljetuksista on kasvanut. Nopeat ja edulliset kuljetuspalvelumme helpottavat erityisesti autottomien asiakkaiden arkea sekä isokokoisten tilausten toimituksia. Olemme saaneet asiakkailta positiivista palautetta myös siitä, ettei kaupungilla tarvitse kulkea ostoksiaan kantaen vaan voi luottaa, että tuotteet tulevat nopeasti kotiovelle, Pilviö sanoo.

Suunnittelulstudoi avataan keväällä 2022 Rotuaarille kauppakortteli Pekuriin.

Ikea on jo aiemmin avannut Suunnittelustudion Jyväskylään ja Helsinkiin.