IKEA avaa suunnittelustudion myös Helsingin keskustaan

Hae inspiraatiota, suunnittele ja tilaa isot sekä pienet sisustusratkaisut asiantuntijoiden kanssa.

IKEA Suomi avaa suunnittelustudion Mannerheimintielle alkukesällä.

- On selvää, että asiakaskäyttäytyminen on muuttunut digitalisaation ja lisääntyneen vastuullisuusajattelun myötä. Kotiinkuljetuspalvelut, erilaiset keräily- ja noutovaihtoehdot, kokoamis- ja kierrätyspalvelut, kodin suunnittelupalvelut sekä vinkit kestävämpään arkeen ovat yhä tärkeämpiä asiakkaillemme. Nyt me vastaamme tähän tarpeeseen avaamalla Helsinkiin IKEA Suunnittelustudion. Laskemme myös pakettikuljetusten hintoja, mikä tukee uudenlaista toimintamallia, IKEA Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö toteaa.

Ilmoitus

 

Tavoitteena päästöttömät kuljetukset

IKEA Suomen tavoitteena on siirtyä vähitellen kokonaan päästöttömiin kuljetuksiin ja suunnittelustudio Helsingissä aikoo siirtyä vähäpäästöisiin kuljetuksiin jo kuluvan vuoden aikana.

- Helsingin IKEA Suunnittelustudion tarjonta tullaan räätälöimään nimenomaan helsinkiläisten asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Erityisesti nopeat, vähäpäästöiset kotiinkuljetukset, sisustusinspiraatio ja ratkaisut kestävämpään arkeen ovat tarjonnan keskiössä. Tuoteryhmistämme keskitymme esillepanoissa keittiöihin ja makuuhuoneisiin, eli arjen hyvinvoinnin kannalta kodin keskeisimpiin tiloihin. Myös IKEA Home smart -ratkaisut ja IKEA Yritysmyynnin palvelut ovat saatavilla, Pilviö toteaa.

Tilaukset saa verkkokaupan kautta kotiinkuljetuksena tai noutopisteeseen jopa saman päivän aikana.

Suomen ensimmäinen suunnittelustudio avataan keväällä Jyväskylään ja ulkomailla vastaava studio löytyy jo nyt Kööpenhaminasta.