IKEA avaa konttitavaratalon: ”Merkityksellistä”

Saanut inspiraatiota kuusiokoloavaimesta.

Huonekalujätti IKEA lanseerasi jälleen uuden konseptin, jonka nimi on IKEA Hej Mobile Store. Se koostuu seitsemästä kierrätetystä kontista, jotka yhdessä luovat pienen kaksikerroksisen IKEA-tavaratalon.

Tila koostuu 80 neliömetristä, mutta koko ei estä huonekalujättiä tarjoamasta kunnon ostoselämystä. Konteista löytyy teemahuoneita sekä suunnitteluapua sisustamisen tiimoilta. Tämän päälle ostoskierroksen lopuksi voi ostaa perinteiseen Ikea-tyyliin kuuluvan pehmiksen.

Ilmoitus

Kuulostaa houkuttelevalta, mutta konttiputiikissa vierailu on meille hieman hankalaa, koska se on sijoitettu läntiseen Taiwaniin ja täsmällisemmin kaupunkiin nimeltä Jiayi. Avajaiset olivat eilen.

Että ensimmäinen IKEA Hej avataan Jiayissa on merkityksellistä, koska se voi houkutella enemmän turisteja kaupunkiin yhdistämällä putiikin shoppingalueille ja yömarkkinoille, pormestari Ming-Hui Huang sanoo tiedotteessa.

Konttien muotoilu on saanut inspiraatiota IKEAn perinteisestä kuusiokoloavaimesta, jota tarvitaan melko usein huonekalujen kokoamiseen. 

Uusi putiikki on avoinna Jiayissa ensi vuoden alkuun saakka.

Konttien määrää voi muutella siitä riippuen mihin myymälä perustetaan. Tämä on fantastinen myymälä, jota voidaan siirrellä ympäri Taiwania ja päästä lähemmäs asiakkaita.